Verhuurd
€ 975,- p.m.
  • Streetview
Dorpsstraat 5
Moerkapelle

Omschrijving

Object:
Een mooi formaat winkelruimte in de dorpskern van Moerkapelle! Het object is ideaal geschikt als kapsalon en hiervoor ‘in stap klaar’. Binnen het bestemmingsplan is mogelijk: detailhandel, dienstverlening, kantoor en praktijkruimte.

Vloeroppervlakte:
Totaal ca. 74 m².

Parkeervoorziening:
Parkeren is mogelijk voor de deur en in de directe omgeving.

Locatie/ Bereikbaarheid:
Het object is gelegen in de dorpskern van Moerkapelle. O.a. een Plus supermarkt, slagerij en bakkerij is hier ook te vinden.

Opleveringsniveau:
Casco staat, met onder meer:
– toiletruimte;
– keukenopstelling;
– airco-unit;
– CV-ketel met radiatoren.

Huurprijs:
€ 975,- per maand, exclusief B.T.W. en servicekosten.

Servicekosten:
€ 1,- per maand, exclusief B.T.W., als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per maand te voldoen, voor de kosten van de navolgende leveringen en diensten: ontstoppingsfonds.

Aanvaarding:
Per direct.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs, servicekosten en de B.T.W. geschiedt in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor nader vast te stellen termijnen. Er is eenmalig 250 euro administratiekosten verschuldigd aan de eigenaar.

Zekerheid:
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

B.T.W. status:
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Voorbehoud:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van opdrachtgever en eigenaar.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan door Van ‘t Hof Bedrijfsmakelaars & Taxateurs geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken

  • 74 m2
€ 975,- p.m.
2013
Bekijk alle kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 0,-
Prijs
€ 975,- p.m.
Datum invoer
19 april 2023
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten

Winkelruimte
74 m2

Parkeergelegenheid

Aantal
0
Prijs
€ 0,-

Omgeving

Liggingen
WINKELGEBIED_STADSCENTRUM
Verberg kenmerken
Van 't Hof Makelaardij