€ 900,- p.m.
 • Streetview
James Wattstraat 13D
Gouda

Omschrijving

Op het uitstekend bereikbare bedrijventerrein en kantorenpark Gouwestroom gelegen bedrijfsunit met elektrische roldeur, bedrijfsruimte op de begane grond ca. 86m2 en entresol/kantoorruimte ca. 80m2.

Indeling:
Via elektrische roldeur te bereiken bedrijfsruimte ca. 86m2 met betonnenvloer (maximale vloerbelasting 2.000 kg/m2), meterkast met krachtstroom aansluiting, verlichtingsarmaturen en trap naar entresol ca. 80m2 met houten vloer (maximale vloerbelasting 400 kg/m2)

De bedrijfsunit is aangesloten op de gemeentelijke riolering en de waterleiding. Elektra is aanwezig maar dient door huurder te worden aangesloten. Daarnaast beschikt het object over een alarminstallatie.

Minimale huurtermijn: in overleg.
Borg: 3 maanden huur

Servicekosten:
€ 62,50 per maand,exclusief B.T.W., bij vooruitbetaling voor de kosten van de leveringen en diensten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Zekerheid:
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

B.T.W. status:
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van James Wattstraat 13-D te Gouda. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van ‘t Hof Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

 • 166 m2
 • 1 verdieping
€ 900,- p.m.
1998
Bekijk alle kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 900,- p.m.
Datum invoer
7 januari 2019
Status
verhuurd onder voorbehoud
Type aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwvorm
bestaande bouw

Oppervlakten

Oppervlakte
166 m2
Oppervlakte perceel
0 m2

Indeling

Verdiepingen
1

Parkeergelegenheid

Aantal
0

Omgeving

Liggingen
bedrijventerrein, kantorenpark
Verberg kenmerken

Vergelijkbare panden

Keerkring 35
Gouda
€ 200.000,- k.k.
Toon kenmerken
 • 113 m2
 • 113 m2
 • 2 verdiepingen
2002
Dunantstraat 1211
Zoetermeer
€ 37.500,- k.k.
Toon kenmerken
 • 174 m2
 • 1 verdieping

Afspraak en contact

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • Bekijk de privacyverklaring voor onze omgang met gegevens.

Delen via e-mail

Afspraak en contact

Snel contact

Binnen 1 uur antwoord op je vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

 • Bekijk de privacyverklaring voor onze omgang met gegevens.