€ 6.250,- p.m.
  • Streetview
  • Plattegrond
Kattensingel 2-3
Gouda
  • Streetview
  • Plattegrond

Omschrijving

Object:
Unieke kans! Dergelijke monumentale objecten met deze kwaliteit en omvang komen maar weinig op de markt!

Het betreft een geheel in stijl gerenoveerd (omstreeks 2006) monumentaal kantoorgebouw. De toegang naar de kantoren is middels een toegangspoort. U komt dan uit op een binnenplaats. Vanaf deze binnenplaats kunt u de tweetal gebouwen betreden. Op deze plek was vroeger de Goudsche stoomblekerij De Drie Notenboomen gevestigd. Hier dankt het gebouw haar naam nog aan: “De Drie Notenboomen”.

Vloeroppervlakte:
Totaal ca. 500 m², verdeeld over twee gebouwen. Deelverhuur is bespreekbaar vanaf ca. 240 m².

Parkeervoorziening:
Parkeren is mogelijk op het eigen binnenterrein. Hier kunnen circa 5 auto’s achter elkaar worden geplaatst. Daarnaast is parkeren onder meer mogelijk in de op loopafstand gelegen parkeergarage Q-Park Bolwerk. Het object is gelegen op de rand van betaald parkeren / vergunninghouders en vrij parkeren.

Locatie/ Bereikbaarheid:
Gelegen net buiten de singels van de historische binnenstad van Gouda. Het object is gunstig gesitueerd ten opzichte van de lokale doorgaande wegen, rijkswegen A12/A20 en het openbaar vervoer. Het NS-station bevindt zich op korte afstand.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat, met onder meer:
– pantry op iedere etage;
– toiletten;
– brandmeldinstallatie;
– alarminstallatie;
– uitgebreide keuken in de congres-/conferentieruimte.

Aanvaarding:
Per direct.

Huurprijs:
€ 6.250,- per maand, exclusief btw.

Servicekosten:
Niet van toepassing.
Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs en de btw geschiedt in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor nader vast te stellen termijnen.

Zekerheid:
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

BTW status:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Voorbehoud:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van opdrachtgever/eigenaar.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Kattensingel 2 en 3 te Gouda. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van ‘t Hof Bedrijfsmakelaars & Taxateurs geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

  • 500 m2
€ 6.250,- p.m.
1849
Bekijk alle kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 0,-
Prijs
€ 6.250,- p.m.
Datum invoer
1 januari 2021
Status
BESCHIKBAAR

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten

Kantoorruimte
500 m2

Parkeergelegenheid

Aantal
0
Prijs
€ 0,-
Verberg kenmerken

Afspraak en contact

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Bekijk de privacyverklaring voor onze omgang met gegevens.

Afspraak en contact

Snel contact

Binnen 1 uur antwoord op je vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

  • Bekijk de privacyverklaring voor onze omgang met gegevens.