Verhuurd
€ 1.400,- p.m.
  • Streetview
Marconistraat 68v-w
Gouda

Omschrijving

Object:
Multifunctionele bedrijfs-/kantoorruimte, onderdeel uitmakende van een bedrijfsverzamelgebouw. Bouwjaar circa 2007.

Vloeroppervlakte:
Totaal circa 220 m², nagenoeg gelijkelijk verdeeld over de bedrijfsruimte op de begane grond en de kantoorruimte op de eerste verdieping.

Parkeervoorziening:
Parkeren is mogelijk op mandelig perceel.

Locatie/ Bereikbaarheid:
Het object is gelegen op bedrijventerrein “Gouwestroom”, aan de rand van Gouda en op enkele autominuten van de rijksweg A12 en A20 (Utrecht-Rotterdam-Den Haag). De bedrijfsunit is daarnaast gesitueerd nabij de in ontwikkeling zijnde wijk Westergouwe.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat, met onder meer:
– betonvloeren;
– vrije hoogte circa 3 meter;
– bedrijfsruimte voorzien van inbouwkantoor (begane grond);
– elektrisch bedienbare overheaddeur;
– toiletgroep;
– CV-ketel met radiatoren;
– systeemplafond met verlichtingsarmaturen.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijs:
€ 1.400,- per maand, exclusief btw en servicekosten.

Servicekosten:
Nader te bepalen, exclusief btw, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per maand te voldoen, voor de kosten van de navolgende leveringen en diensten: verbruik gas, water en elektra.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs, servicekosten en de btw geschiedt in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor nader vast te stellen termijnen.

Zekerheid:
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

BTW status:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Voorbehoud:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan door Van ‘t Hof Bedrijfsmakelaars & Taxateurs geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven oppervlakten en afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken

  • 105 m2
  • 134 m2
€ 1.400,- p.m.
2007
Bekijk alle kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 0,-
Prijs
€ 1.400,- p.m.
Datum invoer
18 november 2022
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten

Bedrijfsruimte bedrijfshal
105 m2
Bedrijfsruimte kantoorruimte
115 m2

Parkeergelegenheid

Aantal
0
Prijs
€ 0,-

Omgeving

Liggingen
BEDRIJVENTERREIN
Verberg kenmerken
Van 't Hof Makelaardij