€ 185.000,- k.k.
  • Streetview
Middelblok 134B
Gouderak

Omschrijving

Object:
Een perceel onbebouwde grond, gelegen voor het object aan de Middelblok 134B te Gouderak. Het betreft een zichtlocatie vanaf het Middelblok. Het perceel heeft in het vigerende bestemmingsplan Middelblok, vastgesteld 30-06-2011, de bestemming ‘bedrijventerrein’. Binnen deze bestemming zijn bedrijven in categorie 1 tot en met 4.1. toegestaan. Een deel van het perceel mag voor 90% bebouwd worden met een maximale bouwhoogte van 10 meter.

Er zal een erfdienstbaarheid worden gevestigd, tegen nader te bepalen condities, waarbij het gebruik van de naastgelegen weg wordt bepaald.

Daarnaast is er vanuit gegaan dat in het geval de koper een object wenst te bouwen, dat er een minimale afstand van 2 meter tussen het bestaande en nieuwe pand komt.

Parkeervoorziening:
Parkeren is mogelijk op eigen terrein.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Gouderak
Sectie: B
Nummer: 3813 (gedeeltelijk)
Groot: ca. 790 m², of zoveel als blijkt uit de kadastrale inmeting.

Het eigendom is/wordt belast met zakelijke rechten, zoals bedoeld in artikel 5, lid 3, onder b, van de Belemmeringenwet Privaatrecht en een opstalrecht nutsvoorzieningen, ten gunste van Stedin Netten B.V. en de gemeente Krimpenerwaard.

Op de eigendomsinformatie komt een kennisgeving, vordering, bevel of beschikking, Wet Bodembescherming voor. Bij het bodemloket is de volgende informatie voor deze locatie beschikbaar over bodemonderzoek en/of sanering: “Er is de achtergebleven verontreiniging na de sanering (restverontreiniging) geregistreerd in het BIS van de overheid, en daarnaast bij het Kadaster. Vervolg: registratie restverontreiniging”.

Locatie/ Bereikbaarheid:
Gelegen aan een dijk, tussen Gouda en de kern Gouderak in. Gunstig gelegen ten opzichte van Gouda, de rijksweg A20 en de Krimpenerwaard.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat.

Aanvaarding:
In overleg.

Vraagprijs:
€ 185.000,- kosten koper, exclusief eventuele btw.

Voorbehoud:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van het perceel grond ter hoogte van het Middelblok 13B te Gouderak. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van ‘t Hof Bedrijfsmakelaars & Taxateurs geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Overdracht

Prijs
€ 185.000,- k.k.
Prijs
€ 0,-
Datum invoer
27 september 2021
Status
Onder bod

Bouw

Hoofdbestemming
Bouwgrond
Bouwvorm
Niet van toepassing

Parkeergelegenheid

Aantal
0
Prijs
€ 0,-
Verberg kenmerken

Afspraak en contact

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Bekijk de privacyverklaring voor onze omgang met gegevens.

Afspraak en contact

Snel contact

Binnen 1 uur antwoord op je vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

  • Bekijk de privacyverklaring voor onze omgang met gegevens.