€ 1.500,- p.m.
  • Streetview
Miereakker 10
Reeuwijk

Omschrijving

Object:
Winkelruimte gelegen in het winkelcentrum “Miereakker” te Reeuwijk, thans in gebruik als groente en fruit winkel. Het winkelcentrum beschikt over een supermarkt (Jumbo), kaaswinkel, slijterij, bakker, slagerij, bloemist, modewinkels, schoenenwinkel, kledingreparatie/stomerij, chinees restaurant, snackbar, lunchroom, wijnbar, kapper, schoonheidssalon, zonnestudio en drogist.

Vloeroppervlakte:
Ca. 80 m² BVO.

Parkeervoorziening:
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig naast het winkelcentrum (gratis).

Locatie/ Bereikbaarheid:
Het object is gelegen in het goed bereikbare winkelcentrum Miereakker te Reeuwijk, nabij de rijkswegen A12 (Den Haag – Utrecht) en A20 (Rotterdam – Utrecht), alsmede de N11 (Alphen a/d Rijn – Bodegraven – Leiden).

Opleveringsniveau:
Casco.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijs:
€ 1.500,- per maand, exclusief B.T.W., servicekosten en de bijdrage aan de winkeliersvereniging.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 10,– per m² per jaar (als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per maand te voldoen, voor de kosten van leveringen en diensten).

Winkelcentrum Miereakker heeft een actieve winkeliervereniging. Huurder is verplicht lid te worden van de winkeliersvereniging. De bijdrage hiervoor bedragen € 2,50 per m² per jaar.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs, servicekosten, winkeliersbijdrage en de B.T.W. geschiedt in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor 5 jaar + 5 jaar.

Zekerheid:
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

B.T.W. status:
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Voorbehoud:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Miereakker 10 te Reeuwijk. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van ‘t Hof Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

  • 80 m2
  • 1 verdieping
€ 1.500,- p.m.
2014
Bekijk alle kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.500,- p.m.
Datum invoer
31 maart 2018
Status
beschikbaar
Type aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwvorm
bestaande bouw

Oppervlakten

Oppervlakte
80 m2
Oppervlakte perceel
0 m2

Indeling

Verdiepingen
1

Parkeergelegenheid

Aantal
0

Omgeving

Liggingen
winkelgebied stadscentrum, in woonwijk
Verberg kenmerken

Afspraak en contact

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Bekijk de privacyverklaring voor onze omgang met gegevens.

Delen via e-mail

Afspraak en contact

Snel contact

Binnen 1 uur antwoord op je vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

  • Bekijk de privacyverklaring voor onze omgang met gegevens.