Verkocht
€ 650.000,- k.k.
  • Streetview
Opaallaan ong
Hoofddorp

Omschrijving

Object:
Het betreft een tweetal perceel grond/groenstrook, gelegen in een gebied met wonen, kantoor en maatschappelijk. In het vigerende bestemmingsplan Hoofddorp Graan Voor Visch Zuid (vastgesteld op 09-07-2014) is de locatie aangewezen voor de enkelbestemming ‘Kantoor’ en de gebiedsaanduiding luchtvaartverkeerzone – lib. De voor ‘Kantoor’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: kantoren; met daarbij behorend(e): verhardingen, in- en uitritten; groen; water en waterhuishoudkundige voorzieningen; nutsvoorzieningen en parkeervoorzieningen. De percelen beschikken niet over een bouwvlak.

De percelen zijn gelegen nabij het gebied waar de gemeente in de structuurvisie heeft aangegeven dat wellicht transformatie naar wonen mogelijk is. Daarnaast is de wet voorkeursrecht gemeente van toepassing verklaart.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Haarlemmermeer
Sectie (respectievelijk): AL en L
Nummer: 1456 en 7421
Groot (respectievelijk): 274 m² en 802 m²

Locatie/ Bereikbaarheid:
Het object is gelegen in de buurt Hoofddorp Graan voor Visch Zuid. Onder andere het centrum van Hoofddorp is op fietsafstand bereikbaar. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg op circa 5 minuten gelegen.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat.

Aanvaarding:
Per direct.

Vraagprijs:
€ 650.000,- kosten koper (B.T.W. is niet van toepassing).

Voorbehoud:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van Opaallaan ongenummerd te Hoofdorp. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van ‘t Hof Bedrijfsmakelaars & Taxateurs geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Overdracht

Prijs
€ 650.000,- k.k.
Prijs
€ 0,-
Datum invoer
21 april 2022
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdbestemming
Bouwgrond
Bouwvorm
Niet van toepassing

Parkeergelegenheid

Aantal
0
Prijs
€ 0,-

Omgeving

Liggingen
BEDRIJVENTERREIN
Verberg kenmerken
Van 't Hof Makelaardij