€ 1.300,- p.m.
  • Streetview
Saffierstraat 127
Alphen aan den Rijn

Omschrijving

Object:
Bedrijfsruimte op de begane grond (bestemming ‘Gemengd’: dienstverlening, ambachtelijke bedrijvigheid, maatschappelijke voorzieningen en sportvoorzieningen), onderdeel uitmakende van het appartementengebouw ‘De Saffier’. Direct naast het object is een huisartsenpraktijk gevestigd.

Vloeroppervlakte:
Ca. 120 m² b.v.o.

Parkeervoorziening:
Parkeren is mogelijk in de directe omgeving (onbetaald).

Locatie/ Bereikbaarheid:
Gelegen in de Edelstenenbuurt (wijk Zegersloot), nabij de Zegerplas. Gelegen op korte afstand van doorgaande wegen en bushalten.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat, met onder meer:
– pantry;
– toiletruimte;
– systeemplafond met spots;
– indeling;
– verwarming middels radiatoren.

Aanvaarding:
Per direct.

Huurprijs:
€ 1.300,- per maand, exclusief btw en servicekosten.

Servicekosten:
€ 75,- per maand, exclusief btw, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per maand te voldoen, voor de kosten van de navolgende leveringen en diensten: stookkosten en water.

Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen (elektra) en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs, servicekosten en de btw geschiedt in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor nader vast te stellen termijnen.

Zekerheid:
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

BTW status:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Voorbehoud:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Saffierstraat 127 te Alphen aan den Rijn. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van ‘t Hof Bedrijfsmakelaars & Taxateurs geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

  • 120 m2
€ 1.300,- p.m.
1976
Bekijk alle kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 0,-
Prijs
€ 1.300,- p.m.
Datum invoer
24 februari 2021
Status
BESCHIKBAAR

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten

Kantoorruimte
120 m2

Parkeergelegenheid

Aantal
0
Prijs
€ 0,-

Omgeving

Liggingen
IN_WOONWIJK
Verberg kenmerken

Afspraak en contact

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Bekijk de privacyverklaring voor onze omgang met gegevens.

Afspraak en contact

Snel contact

Binnen 1 uur antwoord op je vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

  • Bekijk de privacyverklaring voor onze omgang met gegevens.