Financieel advies; hoe werkt dat?

Office Management
Gepubliceerd op: 19 apr 2019

Als Erkend Hypotheek Adviseur ben ik betrokken bij één van de grootste financiële beslissingen van de klant. Of het nu de eerste woning als starter betreft, als doorstromer naar een tweede woning of als senior de wens om te verhuizen naar een levensbestendige woning.

De vragen die vaak gesteld worden zijn:

  • Ga ik eerst verkopen of kan ik nu al kopen en daarna mijn eigen woning verkopen?
  • Kom ik als starter in aanmerking voor een starterslening?
  • Krijg ik als senior op mijn leeftijd nog wel een hypotheek?
  • Kan ik een bod uitbrengen zonder voorbehoud van financiering?

Het is mijn taak om in dit proces duidelijkheid te geven en de klant volledig te ontzorgen. Daarna kan ik de klant in contact brengen met mijn professionele collega’s van de makelaardij om aldaar het proces van aan- en verkoop te begeleiden.

Het is altijd van belang om de klant volledig te ontzorgen. Een taak die volledig bij mij past en mij voldoening geeft wanneer het proces slaagt en uiteindelijk bij de notaris de sleutel krijgt van de nieuwe woning. Het belang van de klant zal altijd centraal staan nu, maar zeker ook in de toekomst.

De uitdaging om voor de klant maatwerk te leveren en uiteindelijk te mogen melden;

MISSIE GESLAAGD! U KUNT DE NOTARIS BELLEN VOOR EEN AFSPRAAK!

Meer weten over hypotheekadvies? Bekijk de hypotheekpagina, of kom langs op een van onze kantoren in Gouda, Waddinxveen of Zoetermeer.

Van 't Hof Makelaardij