huis nu verkopen of nog wachten

Is dit het juiste moment om je huis te verkopen?

Office Management
Gepubliceerd op: 30 nov 2017

Zoals je wellicht al vernomen hebt uit je direct omgeving of de media, staat de woningmarkt op zijn kop. En zeker niet alleen in de randstad maar ook hier in onze eigen regio. Er zijn een stuk meer potentiële kopers actief dan dat er woningen te koop staan. Combineer dit met het feit dat de huizenprijzen flink zijn gestegen en de hypotheekrente nog laag staat en je hebt een ware verkopersmarkt!

Wil jij je huis verkopen?

Misschien is dit de eerste keer dat je een woning gaat verkopen. Of ben je al een doorgewinterde verkoper? Een woning verkopen blijft spannend! Ook al zijn er zo veel goede berichten in de media, niet elke woning is gewild en wordt binnen een paar dagen verkocht. Wil je wat meer zekerheid of dit de juiste tijd is om jouw woning te verkopen dan is dit mogelijk via ons.

  1. Verkoopkans berekening van jouw woning

Wij hebben toegang tot zeer veel big data over de woningmarkt in de regio Gouda, Waddinxveen, Zoetermeer en Alphen aan den Rijn. Dus ook van alle omliggende dorpen en steden. Dankzij onze unieke Verkoopkans berekening krijg jij, voordat je de belangrijke beslissing neemt om te verkopen, inzicht in hoe gewild jouw koopwoning op dit moment is. Vraag hem hier aan: vanthof.nl

  1. Wat kan de vraagprijs van jouw woning zijn?

Nu je weet hoeveel potentiële kopers er zullen zijn voor jouw woning, is het tijd om de vraagprijs te achterhalen. Je hebt vast al een bedrag voor ogen, gebaseerd op wat je zelf hebt betaald voor de woning, plus wat je geïnvesteerd hebt. Maar nu de woningen zo in trek zijn kan het zelfs zijn dat je meer voor de woning kunt krijgen dan dat je had durven dromen. Nodig ons daarom eerst uit voor een gratis waardebepaling. Dit is geheel vrijblijvend en geeft jou een indicatie van de mogelijk opbrengst.

  1. Verkopen met of zonder makelaar?

Heb je er vertrouwen in gekregen dat dit het juiste moment is om te verkopen? Tegenwoordig is het niet vanzelfsprekend meer dat je een makelaar in de arm neemt. Weeg voor jezelf de voor- en nadelen tegen elkaar af. Onze full-service verkoopmakelaars ontzorgen jou volledig en zijn erin getraind om de best mogelijke prijs te realiseren. Maar ben je zelf ook een ware salestijger en wil je besparen op makelaarskosten? Kies dan voor een gecombineerd verkooppakket zoals het Support pakket van vanthofOnline. Je doet bijvoorbeeld zelf de bezichtigingen tegen een zeer gunstig tarief. Zelf je woning verkopen via vanthofOnline kan al vanaf €795,-.

Wat je ook kiest: doe wat goed voelt.

Let op: Je wordt zelf ook weer een koper. Een woning verkopen is momenteel vaak niet de uitdaging. Maar wil je vervolgens een nieuwe woning kopen dan word je onderdeel van de grote groep huizenzoekers die momenteel actief is. Als een woning op Funda komt ben je vaak al te laat. Als verkoopmakelaar zijnde denken we altijd met jou mee. Wij weten als eerste welke woningen er in de verkoop komen en geven jou een seintje wanneer er iets voor jou tussen zit. Ook kan jij je aanmelden voor onze zoekservice of ons liken op Facebook. Hierdoor ben je andere kopers net een stapje voor.

Het is een feit dat dit een zeer gunstige tijd is om je woning te verkopen. Maar als je eerst wat meer houvast wilt, voordat je deze belangrijke beslissing neemt, dan staan we voor je klaar.

Van 't Hof Makelaardij