Makelaar-in-pak, of zomaar een bezoeker-zonder-tas?!

Office Management
Gepubliceerd op: 20 dec 2018

Aarzelend meldt het jonge stel (Joyce en Rick) zich aan onze kantoorbalie. Of we op korte termijn een gesprekje kunnen hebben om te praten over de verkoop van hun woning.

Die afspraak wordt na een fijn gesprek, gezien het dringende karakter, nog op zelfde middag  ingepland. Daarbij benadrukte Joyce nog even fijntjes: ‘De makelaar mag niet in pak-met-das-en-tas. komen, maar casual. We willen graag dat hij er niet als makelaar maar als bezoeker uitziet.’

Tja, die middag besprak onze makelaar, in de woning van Joyce en Rick de reden van hun verkoopwens-op-korte-termijn, zónder das-en-tas.

Een goed gesprek met wel een heel bijzonder randje. Het jonge echtpaar woont er met veel plezier en wil eigenlijk ook helemaal niet verhuizen. De reden dat ze de makelaar hebben uitgenodigd is omdat in de naastgelegen meelfabriek, volgens de geruchten, een enorme discotheek met alle overlast van dien zal worden gevestigd.

Gelukkig voor Joyce en Rick heeft de makelaar het échte gebruik van de meelfabriek uit de doeken kunnen doen, en blijft het echtpaar nog wel een paar jaar langer genieten.

Natuurlijk was het primaire doel: verkopen. Maar daarnaast willen wij nóg liever de belangen van onze klanten behartigen. Verkoop of niet. Das-en-tas of niet!

Van 't Hof Makelaardij