Nieuw perspectief

De wereld om ons heen vraagt om flexibel, snel en actief in te spelen op klantbehoeften. Baanbrekende technologieën en gebruiksvriendelijke platformen zijn bepalend geworden. Big data en digitalisering vormen daardoor de nieuwe basis van onze economie.

Dit heeft ook invloed op de vastgoedmarkt. Dat vraagt om makelaardij vanuit een nieuw perspectief!

 

Naar onze transparante aanpak

Transparant

Dankzij de technologische ontwikkelingen wordt onze leefomgeving steeds transparanter. Dat geldt ook voor de vastgoedmarkt en makelaardij. Het complete woningaanbod in een straat, stad of zelfs provincie is slechts een paar muisklikken verwijderd.

Van ’t Hof omarmt deze transparantie. In onze dienstverlening zie je dit terug in:

 • Een duidelijke kostenstructuur;
 • Eerlijke meningen over objecten;
 • Professioneel advies over je hypotheek en verzekeringen.

Met makelaarskantoren in Gouda, Zoetermeer en Waddinxveen helpen we u graag verder met de aan- en verkoop van uw woning en helpen we u met de financiering van uw woning.

 

Onze vooruitstrevende oplossingen

Een frisse kijk op onze werkplek

Vooruitstrevend

Virtual reality, big data en zelfstandig je huis verkopen zijn begrippen die in de makelaardij steeds vaker genoemd worden. Van ’t Hof biedt hier toekomstgerichte oplossingen voor:

 1. Een virtual reality video om de sfeer te proeven van een project? Wij faciliteren de mooiste virtual reality beelden voor nieuwbouwprojecten of revitalisatie van bestaande panden.
 2. Op de website direct al zien of er scholen of supermarkten in de buurt zijn van je droomhuis? Van ’t Hof geeft je inzicht met de buurtinformatie.
 3. Of wil je zelf je huis verkopen terwijl een professionele makelaar de officiële documenten verzorgt? Van ’t Hof Online maakt het mogelijk.

Onderstaande video laat zien wat er mogelijk is met het in beeld brengen van je woning. Bied potentiële kopers een 3D en VR ervaring nog voordat ze je huis daadwerkelijk hebben bezocht!

Slimme website

Buurtinformatie: Met onze buurtinformatie app krijgt u meer te weten over de buurt waar u een oogje op heeft.

Hybride oplossingen: U kiest zelf. Schakelen tussen dingen zelf regelen en fullservice dienstverlening.

Huiskenmerken: De belangrijkste kenmerken in één oogopslag.

Vertrouwd

Onze vernieuwende blik op de vastgoedmarkt gaat hand in hand met onze ervaring. Al jaren helpen we klanten om hun woonwensen te vervullen. Onze makelaars staan voor je klaar om met je op zoek te gaan naar je droomhuis en helpen je om je bestaande woning te verkopen tegen de beste voorwaarden.

Daarnaast laten onze hypotheekadviseurs je zien wat de financiële mogelijkheden zijn en brengen de verzekeringsadviseurs de risico’s in kaart. Wil je de risico’s afdekken of voel je je juist comfortabel genoeg om de risico’s te dragen? De adviseurs geven je inzicht in de voor- en nadelen.

Deze vertrouwde en tegelijkertijd vooruitstrevende aanpak maakt Van ’t Hof jouw vastgoed partner.

Waarom Van 't Hof?

 • Proactief
 • Vakkundig
 • Toekomstgericht
 • Verantwoordelijk
 • Transparant
 • Vooruitstrevend

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen bij Van ’t Hof? Binnenkort bieden we je de mogelijkheid om in te schrijven voor de nieuwsbrief. Hou deze pagina in de gaten.

Stuur een bericht

Delen via e-mail

Stuur een bericht

Snel contact

Binnen 1 uur antwoord op je vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

 • Bekijk de privacyverklaring voor onze omgang met gegevens.