Sfeervol en historisch

Gouda is een van de grootste steden gelegen in het natuurgebied Groene Hart. De sfeervolle historische binnenstad, recreatiemogelijkheden en diverse woonwijken maken Gouda een ideale woonplaats. Dankzij de centrale ligging ben je met het OV of de auto binnen 20 minuten in Rotterdam, Utrecht of Den Haag. Volgens ons als makelaar Gouda dan ook een perfecte uitvalbasis voor forenzen aangezien ook de woningen een stuk meer betaalbaar zijn dan in de Randstad zelf. Of je nou op zoek bent naar een monumentaal pand, een karakteristieke jaren-30 woning of strakke nieuwbouwwoning, Gouda heeft het allemaal.

Om je wat meer wegwijs te maken geven we jou wat meer informatie over de talrijke woonwijken die Gouda kent.

Wonen in Gouda Goverwelle

Wonen in Gouda Bloemendaal

Gouda_Binnenstad- van t hof makelaardij gouda Gouda historische binnenstad - van t hof makelaardij gracht in Gouda - van 't hof makelaardij historisch wonen in Gouda - van 't hof makelaardij prachtig kanaal in Gouda - van 't hof makelaardij

Van 't Hof: Jouw makelaar in Gouda

De wortels van Van ’t Hof liggen in Gouda. Als makelaar in de kaas- en siroopwafelstad van Nederland hebben we jarenlange ervaring. Hierdoor kennen we de fijne plekjes als je op zoek bent naar een nieuwe woning en kunnen we de woning die u wilt verkopen goed op waarde schatten. Als klant merk je daarom de lokale kennis van Van ’t Hof als makelaar in Gouda op alle fronten. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Aanbod

Makelaar van aankoop tot verzekering

Kom je regelmatig in Gouda, dan is het je vast niet ontgaan: Van ’t Hof is zeer actief als makelaar in Gouda.

Ons woningaanbod is zeer gevarieerd en wisselt steeds. Veel verkopers en kopers kiezen voor van ’t Hof als hun makelaar in Gouda. Wij bieden je als makelaar Gouda verschillende diensten aan. Zo maken we het (ver)kopen van een woning tot een overzichtelijk proces. Je hebt je vaste aanspreekpunt bij wie je met vragen terechtkunt.

Verkoopmakelaar en aankoopmakelaar Gouda

Wij zijn een vertrouwde verkoopmakelaar in Gouda en omstreken. Naast verkopers staan wij ook kopers graag bij in de zoektocht naar hun perfecte nieuwe thuis. Ben je op zoek naar dat ene pareltje, of vind je onderhandelen over een woning lastig? Onze aankoopmakelaar helpt je jouw droomhuis vinden en is je vaste hulp en aanspreekpunt tijdens het gehele koopproces.

Taxaties, verzekeringen en hypotheken

Wij zijn makelaar in Gouda in de brede zin van het woord. Je kunt bij ons niet enkel binnenstappen voor aankoop of verkoop van je woning, maar ook voor handige aanvullende diensten.

Je oog laten vallen op een prachtige woning is nog maar het begin. Daarna volgt het echte werk: het financiële aspect. Voordat je begint met dromen, wil je natuurlijk graag weten of je die woning ook kunt betalen.

Bij Van ’t Hof hebben we daarom niet enkel aankoopmakelaars en verkoopmakelaars in dienst, maar ook taxateurs en hypotheekadviseurs.

Een NWWI-taxatie nodig? Van ’t Hof taxateurs staan garant voor een precieze en onafhankelijke taxatie van je woning.

Onze hypotheekadviseurs kunnen je vervolgens precies laten zien welke hypotheken er zijn. Ze weten welke hypotheek in welke situatie de juiste keuze is. Een hypotheek die bij jouw leven past en waarover je je geen zorgen hoeft te maken: dat is ons doel.

Verzekeringen verzorgen we ook. Onze onafhankelijke verzekeringsadviseurs staan ervoor in dat jij goed verzekerd bent, oftewel: dat je zorgeloos kunt leven. Dat zorgeloos leven begint met het uitzoeken en afsluiten van je verzekeringen: wij doen het uitzoekwerk, leggen je duidelijk uit wat de beste opties voor jou zijn en helpen je kiezen.

Neem contact op met jouw makelaar Gouda

Wil je meer weten over onze diensten als makelaar Gouda? We staan je graag te woord. Neem gerust contact op om je vragen aan ons te stellen.

Stuur een bericht

Delen via e-mail

Maak vrijblijvend een afspraak!

Snel contact

Binnen 1 uur antwoord op je vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

  • Bekijk de privacyverklaring voor onze omgang met gegevens.