Wonen in Gouda Bloemendaal

Wanneer je op zoek bent naar een woonwijk waar je met jouw gezin heerlijk oud kunt worden, waar buurtbarbecues een terugkerende traditie zijn en je alle faciliteiten binnen handbereik hebt, dan zit je goed in Gouda Bloemendaal. Bloemendaal kent 7 buurten: Gaardenbuurt, De Goudse Poort, Bloemendaalseweg, Groenhovenkwartier, Boerhaavekwartier, Windrooskwartier en de Heesterbuurt. Naast een eigen winkelcentrum met o.a. een AH en een Jumbo is er een groot sportcomplex en een eigen zwembad. De woningen in Bloemendaal zijn zeer gewild.

Als ervaren NVM makelaar in Gouda hebben we door jarenlange verkoop- en aankoopervaring veel kennis van de verschillende wijken en kunnen we op basis van jouw woonwensen een geschikte buurt selecteren. Van ’t Hof helpt je graag om jouw perfecte koopwoning in de ideale wijk te vinden. Wil je weten of er binnenkort een woning vrijkomt die aan jouw wensen voldoet? Bel ons dan gerust!

praamwerf1-gouda-bloemendaal-vanthof raaigras-bloemendaal-vanthof-gouda hulkenstein-gouda-bloemendaal-vanthof

VAN 'T HOF: BETROUWBARE NVM MAKELAAR IN BLOEMENDAAL

De wortels van Van ’t Hof liggen in Gouda. Als makelaar in de kaas- en siroopwafelstad van Nederland hebben we jarenlange ervaring. Hierdoor kennen we de fijne plekjes als je op zoek bent naar een koophuis en kunnen we de woning die je wil verkopen goed op waarde schatten. Als klant merk je daarom de lokale kennis van Van ’t Hof als makelaar in Bloemendaal op alle fronten. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Van 't Hof Makelaardij