Wonen in Gouda Goverwelle

In de jaren 80 is gestart met de bouw van de kindvriendelijke woonwijk Goverwelle. Momenteel telt de wijk ruim 12.000 inwoners verdeeld over 3600 woning. Naast een eigen winkelcentrum beschikt Goverwelle ook over een eigen NS-station. Dit maakt de wijk zeer aantrekkelijk voor forenzen die in de Randstad werken maar hier niet willen wonen. Recreëren doet u dicht bij huis doordat de wijk vlak naast het recreatiegebied De Reeuwijkse Plassen is gebouwd.

Gouda Goverwelle is onderverdeeld in 6 buurten namelijk: Sportbuurt, Molenbuurt, Polderbuurt, Vrijheidsbuurt, Componistenbuurt en de Muziekbuurt. Oorspronkelijk zijn er veel jonge gezinnen gaan wonen in Goverwelle. Doordat veel van deze kinderen nu uit huis gaan en ouders kleiner willen wonen komt er geregeld nieuw aanbod in de wijk vrij. De huizen in Gouda Goverwelle zijn aantrekkelijke geprijsd en vaak instapklaar en netjes onderhouden. Van ’t Hof Makelaardij Gouda matcht u graag met uw droomhuis in de wijk Goverwelle.

Goverwelle Gouda van 't hof makelaardij baliemolenerf Gortmolenerf Goverwelle Gouda van 't Hof Verdistraat 7 Goverwelle Gouda achterwillenseweg goverwelle Gouda Van 't Hof

Aanbod

Ontmoet ons team!

Pam Wiegman
Vastgoedadviseur
Susan Koetsier
Commercieel medewerker | ARMT

Als administratieve duizendpoot sta ik voor iedereen klaar en ga geen uitdaging uit de weg!

Berto Manschot
Register-Makelaar o.z. | Register-Taxateur o.z. | Directeur Gouwestreek

Mijn werkdag is pas compleet als ik een lach op het gezicht van mijn klanten heb getoverd. Ik haal er voldoening uit dat ik een bijdrage mag leveren aan het realiseren van woonwensen!

Van 't Hof Makelaardij