Benieuwd hoeveel potentiële kopers er op dit moment zijn voor jouw woning?

Een koopwoning is voor veel mensen het grootste financiële bezit. Speel je met de gedachte om jouw woning te verkopen? Dan ben je vast benieuwd of dit het juiste verkoopmoment is.

Hoeveel zou jouw koopwoning op kunnen brengen? En wat zou de verkooptijd ongeveer zijn? Wij bieden je met de vraagscan meer houvast in de turbulente woningmarkt. Je krijgt een exclusieve kijk in de beschikbare data rondom kopers. Wij vertalen deze data naar jouw koopwoning. Hierdoor ontdek je hoeveel kopers er op dit moment op zoek zijn naar jouw woning en hoe groot de kans is dat de woning snel wordt verkocht.

Wij hebben slechts een paar gegevens van je nodig om de vraagscan uit te voeren. Vul onderstaand formulier in om de vraagscan aan te vragen.

 

“Leuk om te weten: Van ’t Hof is de bedenker van de vraagscan! Wij vinden het belangrijk om te blijven innoveren en om transparant te zijn. Daarom delen wij onze kennis rondom de woningmarkt graag met jou.”

Waarom de vraagscan?

  • Ontdek hoe gewild jouw koopwoning is
  • Unieke kijk in de data uit de markt
  • Baseer jouw keuze op feiten
  • Weet op voorhand hoeveel interesse er zal zijn voor jouw woning
vanthof online samen jouw huis verkopen

Wat is jouw woning waard op dit moment?

De vraagscan geeft je inzicht in hoe gewild jouw woning is. Wat de woning op dit moment kan opbrengen is afhankelijk van: het aantal kopers in de woningmarkt vs het beschikbaar aantal woningen, prijsontwikkelingen, de afwerking en mate van onderhoud, ontwikkelingen in de buurt en wat soortgelijke woningen recent hebben opgebracht.

Wij bieden jou graag een gratis waardebepaling aan om te ontdekken wat de actuele verkoopwaarde van jouw woning is.

Van 't Hof Makelaardij