Van 't Hof Makelaardij

Hoe werkt het?

VanthofOnline is een goed voorbeeld waarin we een moderne werkwijze combineren met traditionele kwaliteit. Met VanthofOnline maken we het mogelijk om een deel van de verkoop zelf uit te voeren. Je kan het verkooptraject (bijna) helemaal zelf doen, of juist een groot gedeelte aan ons overlaten. Eigenlijk zijn wij dus een internet makelaar bij je om de hoek! Want met hebben kantoren in Gouda, Waddinxveen en Zoetermeer, is er in het Groene Hart dus altijd een vestiging in de buurt waar je gewoon langs kunt gaan.

Als verkoper heb jij bij ons de touwtjes in handen. Je wordt bij ons niet aan je lot overgelaten en kunt altijd terugvallen op een ervaren makelaar met lokale kennis. Zonder een cent te veel te betalen. Dat is eerlijk en veilig zakendoen, zoals je al jaren van Van ’t Hof Makelaardij gewend bent.

Kies eerst het basispakket waarmee jij jouw woning in de verkoop wil zetten. Personaliseer het gewenste pakket zodat het helemaal naar wens is. Wij helpen jou met het hele proces en zorgen er natuurlijk voor dat je op Funda komt, maar je doet ook dingen zelf. Door de werkzaamheden te verdelen zijn de verkooppakketten zeer scherp geprijsd.

Waarom zelf je huis verkopen via vanthofOnline

  • Bespaar op kosten
  • Snel en vertrouwd
  • Altijd een ervaren makelaar als back-up

Pakketten

Pakketten
Wil jij jouw woning zelf of samen met een makelaar verkopen?
Zelf

Snel online

Zelf je huis verkopen met vanthofOnline
v.a. €795,-
Samen

Support pakket

Samen jouw koopwoning verkopen
v.a. €1.495,-
Van 't Hof

Full Service pakket

Wij ontzorgen jou volledig. Full Service!
Bel ons voor de beste courtage deal
Intake Informatie
N.v.t.
N.v.t.
Check
Waardebepaling Informatie
Check
Check
Check
Dossier en juridische checks Informatie
N.v.t.
Samen
Check
Woningpresentatie Informatie
Check
Check
Check
Bezichtigingen & onderhandelingen Informatie
N.v.t.
N.v.t.
Check
Contractvorming & termijnbewaking Informatie
N.v.t.
Samen
Check
Oplevering en notaris Informatie
N.v.t.
Samen
Check

Zelf je huis verkopen

Steeds meer woningbezitters willen zelf ook meewerken aan de verkoop van een woning. Indien je het wenst zou je zelfs al een woning geheel zonder makelaar kunnen verkopen. Maar wat als er iets mis gaat? En weet je wel zeker dat je het onderste uit de kan haalt?

Het fijne van de services van vanthofOnline is dat jij samen met een ervaren lokale makelaar jouw woning verkoopt. Als je vragen hebt of advies wenst kun je altijd terugvallen op onze online makelaar. Zo combineer je een moderne werkwijze met onze traditionele kwaliteit éen bespaar je toch op de makelaarskosten.

Een nadeel van landelijke internetmakelaars is dat zij soms lokale kennis over de woningmarkt missen. Omdat wij als makelaarskantoor al jaren actief zijn in de regio Gouda, Waddinxveen en Zoetermeer, profiteer je van de kennis  van de lokale woningmarkt en kun je hier op elk gewenst moment een beroep op doen.

Elk online huizen-verkooppakket kun je personaliseren. Wil je bijvoorbeeld wel hulp bij het contractuele en juridische aspect maar zit dit niet in het gekozen basispakket? Voeg hem dan simpelweg toe in het bestelproces. Heb je een keer geen tijd voor een bezichtiging? Dan huur je simpelweg jouw makelaar in per uur om de bezichtiging voor je te doen. Verrassend flexibel!

Stuur een bericht

Stuur een bericht

Snel contact

Binnen 1 uur antwoord op je vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

  • Bekijk de privacyverklaring voor onze omgang met gegevens.