Peter van Arkel van 't Hof Hypotheken

Peter van Arkel 25 jaar in dienst bij Van ’t Hof Financieel

Office Management
Gepubliceerd op: 7 sep 2017

Dit jaar mogen wij het jubileum vieren van één van de vertrouwde gezichten bij Van ’t Hof Financieel: Peter van Arkel. Peter heeft al duizenden hypotheken afgesloten en beschikt over een uitbreid en divers netwerk van huizenkopers en hypotheekverstrekkers.

Wanneer je een huis wilt kopen dan ontdek je pas hoe complex het regelen van een hypotheek kan zijn en wat er allemaal bij komt kijken. Als iemand weet hoe de wereld van hypotheken werkt dan is het Peter. Inmiddels heeft hij al meer dan 1500 huizenkopers mogen feliciteren met het rond krijgen van de hypotheek via Van ’t Hof.

Peter: “Elke keer als een klant mij kiest als hypotheekadviseur voel ik mij vereerd. Een hypotheek is vaak één van de grootste financiële verbintenissen in het leven, vandaar dat je er op moet kunnen vertrouwen dat het van A tot Z goed wordt geregeld. Voor elke klant neem ik net zo veel tijd als nodig. De koffie staat klaar!

Het grote voordeel van het in de arm nemen van een ervaren en vertrouwde hypotheekadviseur is dat je je werkelijk nergens druk om hoeft te maken. Het hypothekenteam van Van ’t Hof bewaakt de deadlines, zorgt dat alles bij de juiste partijen uitgezet wordt en krijgt simpelweg de klus geklaard.

Ben jij benieuwd wat jij maximaal kunt lenen? Of valt er voordeel te halen wanneer je de bestaande hypotheek oversluit? De koffie staat klaar dus wij nodigen je graag uit voor een gratis oriënterend gesprek.

Van 't Hof Makelaardij