NU IN VERKOOP!

Goed nieuws, het project Tudortuinen is van start gegaan!

U kunt zich aanmelden op de website van Tudortuinen. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord 0182 – 61 80 55.

Vorstelijk en riant wonen

Wilt u écht bijzonder en duurzaam wonen in Waddinxveen? Dan is Tudortuinen echt iets voor u! Het bestaat uit 78 gasloze nieuwbouwwoningen in de bekende Engelse Tudorstijl en is onderdeel van Park Triangel: een dorps geheel waar ontmoeten en spelen centraal staan.

Een verscheidenheid aan woningtypes maakt Tudortuinen voor iedereen aantrekkelijk. Van appartementen, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, speciaal-rijwoningen, herenhuizen tot drie-onder-een-kapwoningen. De woningen hebben een woonoppervlakte van 139 tot 199 m2. De appartementen hebben een woonoppervlakte van 105 tot 157 m2.

Het karakter van de woningen kenmerkt zich door de rijkelijke versiering, klassieke schoorstenen, bijzondere gevels, veranda’s, doordachte composities en witte accenten. Ieder woningtype is anders en heeft een eigen karakter.

Bij de eengezinswoningen zijn de composities en details perfect op elkaar afgestemd. De grote tuinen en de parkeervoorzieningen zijn met groen omgeven. De fraaie veranda’s van de twee- en drie-onder-een-kapwoningen geven deze huizen extra charme. De royale en statige herenhuizen sluiten mooi aan op het appartementengebouw en geven het stationsgebied de nodige allure. In de hele wijk waant men zich in het oude vorstelijke Engeland.

De riante 3- en 4- kamer appartementen met royale buitenruimte variëren in woonoppervlakte en bieden zo voor ieder wat wils. Middels de stijlvolle centrale entree zijn de 20 appartementen, verdeeld over vier verdiepingen, te bereiken.

Het appartementengebouw heeft de uitstraling van een ‘klassiek landhuis’. De riante appartementen bieden de bewoners de gewenste privacy en comfort. De vormgeving van het exterieur is harmonieus en verbindt de afzonderlijke appartementen met elkaar.

Een prachtige wijk met alle voorzieningen

Tudortuinen is een van de zes nieuwe wijken binnen Park Triangel. Basisvoorzieningen zoals scholen, kinderopvang en een sportzaal zijn hier een vanzelfsprekendheid.

Direct naast Tudortuinen komen twee basisscholen, de Dick Brunaschool en de Koningin Beatrixschool en een kinderopvang, het Quadrant kindercentra. Quadrant verzorgt de opvang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar, dus naast dagopvang voor de allerkleinsten zijn er ook peutergroepen en BSO groepen.

Park Triangel biedt alle faciliteiten voor een heerlijk gezinsleven. Op de nabijgelegen tennisvereniging De Gouwe Smash kan een balletje worden geslagen. Kinderen kunnen zich vermaken in het grote, centraal gelegen speelpark. Ravotten in het sinds 2016 geopende junglebos, voetballen, basketballen, volleyballen en badmintonnen op de daarvoor aangelegde speelveldjes, vissen op de steiger of genieten van de optredens bij het openluchtpodium.

Naast een trim- en fitnessparcours zal in de nabije toekomst ook een waterspeelplaats voor kleine kinderen worden gerealiseerd. Kindvriendelijkheid speelt dan ook een grote rol in Park Triangel. De wijken zijn autoluw en tussen woningen worden groenstroken geplaatst om zo leuke speelplekken voor kinderen te creëren.

Woningen

Appartementen

Stuur een bericht

Delen via e-mail

Stuur een bericht

Snel contact

Binnen 1 uur antwoord op je vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

  • Bekijk de privacyverklaring voor onze omgang met gegevens.