blog verkoopkans makelaar innovatie

Unieke dienst in de makelaardij: Verkoopkans berekening

Office Management
Gepubliceerd op: 14 sep 2017

Sinds maart kan je bij Van ’t Hof terecht voor de Verkoopkans berekening. In veel sectoren wordt ‘big data’ al volop gebruikt maar wij zijn de eerste makelaar in Nederland die deze data heeft vertaald en inzichtelijk heeft gemaakt voor onze klanten!

Hoeveel kopers zijn er voor jouw woning?

Er is vertrouwen in de economie, de hypotheekrente staat historisch laag en banken verstrekken weer volop hypotheken. Een prachtige tijd voor kopers! Het enige probleem is dat het aanbod achterblijft. De overvraag naar woningen zorgt er voor dat de huizenprijzen stijgen (inmiddels al met 8%) en dat huizen soms al voor de markt uit verkocht worden. Maar betekent dit ook dat jouw huis zo snel zou verkopen?

Christiaan van der Hulst, Directeur Van ’t Hof Groep: “Wat wij merken is dat de ontwikkelingen in de markt zorgen voor onrust bij huizenbezitters. Is verkopen op dit moment wel de juiste beslissing? Vandaar dat wij de innovatieve Verkoopkans berekening hebben ontwikkeld.  De data die wij vrijgeven geeft jou een exclusieve kijk in de markt en biedt houvast.”

Bij woningeneigenaren die hun huis in de verkoop zetten zijn de twee belangrijkste vragen: Hoe snel wordt mijn huis verkocht en wat zal de opbrengst dan zijn? Dit is mede afhankelijk van hoeveel kopers er serieus op zoek zijn naar een woning zoals die van jou. De Verkoopkans berekening verzamelt alle data en schept snel duidelijkheid voor jouw situatie.

Honderden mensen uit de regio hebben al een Verkoopkans berekening aangevraagd en er zijn ook al succesverhalen te benoemen. Diverse geïnteresseerden in de Verkoopkans hebben namelijk hun woning te koop gezet bij Van ’t Hof en deze woning hebben wij binnen een aantal dagen kunnen verkopen!

Onze verkoopmakelaars duiken graag in de beschikbare data uit de huizenmarkt en vertalen dit naar jouw persoonlijke Verkoopkans berekening. Hierdoor ontdek je hoeveel potentiële kopers er op dit moment zijn voor jouw koopwoning.

Vraag hier jouw persoonlijke Verkoopkans berekening aan.

Van 't Hof Makelaardij