Verkocht
onder voorbehoud
€ 319.000,- v.o.n.
 • Streetview
Provincialeweg West | IJsselrijck | Kavel 6
Haastrecht

Omschrijving

Groots wonen aan het water!
Stelt u zich eens voor: een vrijstaande villa op een riante kavel. Uitstekend op de zon gelegen. Een fraai uitzicht over groen, water, natuur en de polder. Rondom een tuin met oprijpad voor uw auto(s) en een aanlegsteiger voor uw boot of sloep. Kortom, alle ruimte om met elkaar te wonen, te genieten en te leven. Nog één bijzondere kavel beschikbaar op een even bijzondere locatie in de gemeente Haastrecht.

Tussen Haastrecht en Gouda, tussen groen en water!
Wij schetsen hier IJsselrijck, direct aan de Hollandsche IJssel, ligt op een rustige en landelijk gelegen locatie aan de Provincialeweg West (N228) in Haastrecht en precies tussen Oudewater en Gouda. Het combineert alle voordelen van een plattelandsleven met de voorzieningen van de stad nabij. Denk bijvoorbeeld aan verenigingen, huisarts, tandarts, scholen, kinderopvang, historische bezienswaardigheden en tal van recreatiemogelijkheden. Het kavel is te vinden in een natuurrijk poldergebied, dichtbij alle voorzieningen. Want Haastrecht mag dan een klein stadje zijn; het biedt alles wat aan voorzieningen te wensen is.
Het belangrijkste pluspunt van IJsselrijck is toch wel de prachtige locatie. Of beter gezegd: de uitzonderlijke locatie. Leven en wonen in IJsselrijck betekent dagelijks kunnen genieten van groen en water. Iedere kavel beschikt over een eigen aanlegsteiger voor uw boot.

Nog één kavel klaar voor al uw wensen!
IJsselrijck biedt u kavel 6 met een oppervlakte van 531 m². Hierop kunt u de villa (laten) realiseren die in alles voldoet aan uw woonwensen. De grond is inmiddels bouwrijp en tussen de kavels en de Hollandsche IJssel is een landtong gecreëerd. Daardoor is een ‘binnenhaven’ ontstaan, waaraan de steigers behorend bij de villa’s van IJsselrijck liggen. Als u ervoor kiest om in IJsselrijck uw nieuwe (t)huis te realiseren hebben we een interessante keuzemogelijkheid.

Uw eigen huis ontwerpen en bouwen!
Binnen IJsselrijck bestaat de mogelijkheid om met een architect op uw eigen kavel uw woonhuis te realiseren. Een huis dat geheel aan uw woonwensen voldoet. U bepaalt bijvoorbeeld zelf de ideale afmetingen van de verschillende vertrekken.
Vanzelfsprekend gelden er wel bepaalde spelregels voor wat betreft de uitvoering en afmetingen van de te bouwen woning. Deze vindt u in het kavelpaspoort. Dit neemt echter niet weg dat er voldoende mogelijkheden zijn om uw plannen waar te maken.
U kiest namelijk zelf uw architect, maakt samen het ontwerp, zorgt voor de aanbesteding, de bouw en de ingebruikname. Met een omgevingsvergunning voor de bouw op zak wordt alles door uzelf bepaald. Want als koper van een vrije kavel bent u heer en meester over het volledige bouwproces.

U wordt mede-eigenaar van 10.345 m2 park.

Als kaveleigenaar in IJsselrijck hebt u samen met de andere kavelkopers het zogeheten ‘mandelig eigendom’ van het Park IJsselrijck waarop de kavels staan. Dat wil zeggen dat u een 1/10 aandeel hebt in de bij het project behorende gemeenschappelijke grond, wegen, water en groen. Er zijn met de gemeente afspraken gemaakt over de inrichting van het gebied en de voorzieningen. Deze werkzaamheden worden door en voor rekening van de verkoper uitgevoerd. Tezamen met de andere kaveleigenaren wordt u verantwoordelijk voor het gemeenschappelijk gebied. U bent medeverantwoordelijk voor de instandhouding en het onderhoud daarvan. Deze ‘mandelige’ verplichtingen worden in de koopovereenkomst en de transportakte vastgelegd. Er is voor dit gemeenschappelijke deel een Vereniging van Eigenaren opgericht die de uitvoering van het beheer en onderhoud laat verzorgen. Als eigenaar van een kavel bent u automatisch lid van deze Vereniging.

Voorzieningen VoorzieningenVervoer Vervoer


Vergelijkbare woningen

Nieuw
Beukelaan 35
Gouda
€ 289.000,- k.k.
Toon kenmerken
 • 146 m2
 • 6 kamers
 • 493 m3
W
Nieuw
Waterklaver 5
Gouda
€ 318.000,- k.k.
Toon kenmerken
 • 112 m2
 • 4 kamers
 • 402 m3
1973
N
Hoogstraat 146B
Haastrecht
€ 350.000,- k.k.
Toon kenmerken
 • 225 m2
 • 6 kamers
 • 950 m3
2018

Afspraak en contact

 • Bekijk de privacyverklaring voor onze omgang met gegevens.

Delen via e-mail

Afspraak en contact

Snel contact

Binnen 1 uur antwoord op je vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

 • Bekijk de privacyverklaring voor onze omgang met gegevens.