zelf je woning verkopen bij van t hof makelaardij

Nieuw! Zelf je woning verkopen via vanthofOnline

Office Management
Gepubliceerd op: 25 sep 2017

Huizenbezitters die zelf aan de slag willen met de verkoop van hun woning kunnen nu ook terecht bij Van ’t Hof Makelaardij. Via de nieuwe service genaamd ‘vanthofOnline’ bepaalt de klant welke verkoopactiviteiten hij zelf op zich neemt en waar de NVM makelaar bij mag helpen. De ideale mix tussen een internet- en een traditionele verkoopmakelaar.

Het is in de makelaardij steeds gebruikelijker dat huizenverkopers willen helpen bij de verkoop van hun woning. Bijvoorbeeld door het verzorgen van de bezichtigingen. Door de verkoopwerkzaamheden te verdelen betalen huizenverkopers minder voor de makelaarsdiensten. Van ’t Hof Makelaardij heeft vanaf nu, naast de full service verkoopdiensten, ook online verkooppakketten. Variërend van alleen met de woning op Funda tot volledige support van een ervaren lokale makelaar.

Samen jouw woning verkopen

Landelijke internetmakelaars missen soms de kennis van de lokale woningmarkt. Dit is niet het geval bij de online makelaars van vanthofOnline. Onze Online makelaars kennen de markt en hebben een actief zoekersbestand voor de regio.

Christiaan van der Hulst, Directeur Van ’t Hof Makelaardij: “Stilstaan in de makelaardij is geen optie. Vandaar dat wij blijven innoveren en spelen wij in op de behoeftes van huizenkopers- en verkopers. Ook bij vanthofOnline ontvang je de persoonlijke en hoogwaardige service die men van Van ’t Hof makelaardij gewend is. Je wordt niet aan je lot overgelaten en kunt altijd een beroep doen op de online makelaar.”

Voor elk budget is er een passende verkoopmogelijkheid bij Van ’t Hof. Via vanthof.nl/online kan er een persoonlijk verkooppakket samengesteld worden die gelijk betaalt kan worden met iDeal. Snel en vertrouwd.

Meer weten over vanthofOnline klik hier.

Van 't Hof Makelaardij