€ 1.495,- p.m.
  • Streetview
  • Plattegrond
Groensvoorde 16
Waddinxveen
  • Streetview
  • Plattegrond

Omschrijving

Object:
Winkelruimte in het winkelgebied Groensvoorde. Vele ondernemers zijn al vele jaren gevestigd in dit winkelgebied. Het beschikt over een energielabel A!

Vloeroppervlakte:
Ca. 78 m² op de begane grond.

Parkeervoorziening:
Ruimschoots mogelijk voor de deur (onbetaald).

Locatie/ Bereikbaarheid:
In de winkelstrip, gelegen in de woonwijk ‘Groenswaard’, zijn de volgende lokale ondernemers –het merendeel reeds voor jarenlang- gevestigd: kapsalon, bloemenwinkel, optiek, bakker, slager en zonnebankstudio.

Waddinxveen telt ca. 26.000 inwoners. Dat aantal zal in de loop der jaren vermoedelijk groeien tot 35.000, mede als gevolg van de ontwikkeling van de wijk Triangel.

Opleveringsniveau:
Casco staat.

Aanvaarding:
Per direct.

Huurprijs:
€ 1.495,- per maand, exclusief B.T.W. en servicekosten.

Servicekosten:
€ n.t.b., exclusief B.T.W., als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per maand te voldoen, voor de kosten van de leveringen en diensten, te weten elektriciteit luifelverlichting, vervangen/leveren lampen luifelverlichting, glasverzekering en administratiekosten.

Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs en de B.T.W. geschiedt in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 5 jaar met 5 optiejaren.

Zekerheid:
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief omzetbelasting en servicekosten.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.

B.T.W. status:
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan door Van ‘t Hof Bedrijfsmakelaars & Taxateurs geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven oppervlakten en afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken

  • 78 m2
€ 1.495,- p.m.
1969
Bekijk alle kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 0,-
Prijs
€ 1.495,- p.m.
Datum invoer
7 december 2022
Status
BESCHIKBAAR

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten

Winkelruimte
78 m2

Parkeergelegenheid

Prijs
€ -1,-
Aantal
0
Prijs
€ 0,-

Omgeving

Liggingen
WIJKWINKELCENTRUM, IN_WOONWIJK
Verberg kenmerken
Van 't Hof Makelaardij