Over Van 't Hof

Vastgoed heeft voor iedereen een andere waarde. Voor ondernemers is het een plek om hun ambities te realiseren. Voor overheden is het een middel voor maatschappelijke doelen. Voor particulieren een woning om in te leven. Voor investeerders is het een kans om rendement te genereren. Wat is de gebruikswaarde van vastgoed? Welke waarde kunnen we helpen creëren? Die vragen vormen bij Van ’t Hof al meer dan 60 jaar het vertrekpunt bij ons werk: Partijen en belangen in vastgoed verbinden.

Vastgoed is vertrouwen

Vastgoed vraagt vandaag de dag niet alleen om ervaring en vakkennis, maar ook om lef, creativiteit en een frisse blik. Daarom werken bij ons ervaren krachten die al duizenden transacties hebben begeleid, nauw samen met gedreven jong talent. Bestaansrecht ontlenen wij aan de grote klanttevredenheid, waarmee wij de veelzijdige vraagstukken tot een maatwerkoplossing weten te brengen. Dit komt onder andere tot uiting in het ontstaan van langdurige relaties met onze opdrachtgevers.

loopt uw huurcontract af? Laat ons de onderhandelingen doen om voordeel te behalen. Bedrijfshuisvesting Van 't Hof

Vastgoed is mensenwerk

Lokale en regionale kennis is cruciaal in ons werk. Wij kennen de regionale markt door en door en hebben een uitgebreid netwerk van investeerders en lokale ondernemers. Met bedrijfshuisvesting in verschillende regio’s, vier vestigingen voor woningmakelaardij in Gouda, Woerden, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn en landelijke dekking voor vastgoedma­nagement en taxaties zowel nationaal als internationaal.

Ons werk stopt niet bij het vinden van de ideale bedrijfshuisvesting, vaak begint het hier pas. Wij helpen u graag verder met al uw vastgoedvraagstukken!

Kernwaarden

  • Vakkundig
  • Verbindend
  • Verantwoordelijk

Ontmoet het team

Tineke Verhulst
Office Manager | Management Assistente
Pauline de Winter
Commercieel medewerker
Cornelis Miedema
Register-Makelaar o.z. | Register-Taxateur o.z.

Helaas! Geen medewerkers gevonden met de gekozen filters.

Van 't Hof Makelaardij