Huurt u een bedrijfs- of kantoorpand en loopt het huurcontract af? Of staat u op het punt om een huurovereenkomst aan te gaan om uw ambities waar te maken? Dan loont het om de vastgoedprofessionals van Van ’t Hof in te schakelen.

Tussentijdse beoordeling van uw huurcontract

Het huren van een bedrijfsruimte is een belangrijk aspect van het kunnen realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen en ambities. Wanneer uw huurovereenkomst afloopt, kunt u kiezen of u de huur wilt verlengen, het object wilt aankopen of dat u verhuist naar een andere locatie.

De bepalingen in de huurwet voor bedrijfsruimtes geven huurders en verhuurders voldoende ruimte om samen tot de ideale overeenkomst te komen. Van ‘t Hof kan u als makelaar tijdens dit proces bijstaan voor  strategisch advies. Zo kunnen wij voor u berekenen of het in uw situatie financieel interessant is om het vastgoedobject over te nemen. Wanneer ervoor wordt gekozen om de huurovereenkomst te verlengen, kunnen wij voor u over de voorwaarden onderhandelen.

Onderhandelingen kunnen ook bij tussentijdse verlenging voordelig voor u uitpakken. Zeker in de huidige tijd zijn er volop kansen om huurvoordelen te realiseren.

loopt uw huurcontract af? Laat ons de onderhandelingen doen om voordeel te behalen. Bedrijfshuisvesting Van 't Hof

Waarom Van 't Hof

  • Veel lokale en actuele kennis
  • Zeer ervaren in contractonderhandelingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Optimale huurcondities
  • Professionele en vakkundige begeleiding
  • Altijd een vast contactpersoon waar u op kunt terugvallen
Van 't Hof Makelaardij