€ 1.975,- p.m.
  • Streetview
Sint Anthoniestraat 1
Gouda

Omschrijving

Object:
Uniek winkelpand met prachtige serre/uitbouw boven het water! Het object is geschikt voor detailhandel, horeca van categorie 1 en publiekgerichte dienstverlening. De frontbreedte bedraagt circa 7,5 meter.

Vloeroppervlakte:
Circa 70 m² op de begane grond.

Parkeervoorziening:
Parkeren is mogelijk in de parkeergarage/-terreinen aan de randen van het centrum. Op gezette tijden is het mogelijk om voor de deur te laden en te lossen.

Locatie/ Bereikbaarheid:
Het object is gelegen in de historische binnenstad van Gouda. Gelegen langs de wandelroute van de parkeergarage Nieuwe Markt naar de Markt.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat, voorzien van onder andere:
– entree met hoge openslaande deuren;
– toiletruimte;
– airco-unit.

Aanvaarding:
Per direct.

Huurprijs:
€ 1.975,- per maand, exclusief B.T.W.

Servicekosten:
Niet van toepassing.

Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs en de B.T.W. geschiedt in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor nader vast te stellen termijnen.

Zekerheid:
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief omzetbelasting.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.

B.T.W. status:
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan door Van ‘t Hof Bedrijfsmakelaars & Taxateurs geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven oppervlakten en afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken

  • 70 m2
€ 1.975,- p.m.
1975
Bekijk alle kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 0,-
Prijs
€ 1.975,- p.m.
Datum invoer
4 april 2024
Status
BESCHIKBAAR

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten

Winkelruimte
70 m2

Parkeergelegenheid

Aantal
0
Prijs
€ 0,-

Omgeving

Liggingen
WINKELGEBIED_STADSCENTRUM
Verberg kenmerken
Van 't Hof Makelaardij