Van ’t Hof Zoekservice

Mis je steeds weer de kans om je droomhuis in de regio Gouda, Waddinxveen en Zoetermeer te bemachtigen, omdat deze al verkocht zijn voordat je er erg in hebt? Voor sommige koophuizen ben je al te laat op het moment dat deze op Funda verschijnen. Gelukkig heeft Van ’t Hof Makelaardij de oplossing voor je: onze zoekservice en exclusieve Sneak Previews op Facebook. Via e-mail ontvang je regelmatig updates met de meest actuele woningen in jouw zoekgebied. Zo ben jij als eerste op de hoogte van de nieuwste koopwoningen, altijd verzekerd van een voorsprong op andere woningzoekenden en kan je snel reageren op jouw ideale woning.

Wil je niet misgrijpen wanneer jouw droomhuis te koop wordt gezet? Wacht niet langer en meld je aan voor de gratis zoekservice door onderstaand formulier in te vullen!

Zo werkt onze zoekservice

Ontdek uw ideale woning in uw regio met de eenvoudige en gratis zoekservice van Van ’t Hof! Vertel ons of u op zoek bent naar een koophuis of huurwoning, het minimale woonoppervlak dat u wenst en de gewenste regio. Om ervoor te zorgen dat onze NVM makelaars precies weten wat u zoekt, geeft u aan wat voor soort woning u zoekt en eventuele extra wensen. Vergroot uw kansen om de perfecte woning te vinden in uw gewenste omgeving met onze handige zoekservice!

Altijd het nieuwste aanbod via Facebook!

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod? Like tevens de Van ’t Hof Facebookpagina van jouw regio en zie de nieuwste huizen op jouw tijdlijn voorbij komen. Hierdoor ben je andere kopers net even voor en voorkom je dat iemand anders er met jouw droomhuis vandoor gaat.

Facebook Gouda

Facebook Waddinxveen

Facebook Zoetermeer

Eerst een nieuwe woning kopen voordat jij je huis verkoopt?

Wij merken dat steeds meer huizenbezitters in Gouda, Waddinxveen en Zoetermeer eerst een nieuwe woning willen kopen voordat zij hun woning te koop zetten. Een woning snel verkopen is namelijk niet het probleem. Maar tegelijkertijd meng jij je ook bij de honderden en in sommige gevallen zelfs duizenden kopers die op dit moment ook een woning willen kopen.

Wil je graag een huis kopen in de regio maar ben je elke keer net te laat om een bezichtiging te mogen doen? Laat staan om een bod uit te brengen? Onze NVM makelaars denken met je mee en helpen jou bij het vinden van jouw droomwoning. Wij weten welke woningen er op de markt komen en zorgen ervoor dat jij de woning tegen een gunstige prijs aankoopt. Zet je vervolgens ook nog jouw woning bij ons in de verkoop dan maken wij een zeer aantrekkelijke aan- & verkoop combinatieaanbieding voor je.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Van 't Hof Makelaardij