Van ’t Hof Zoekservice

Voor sommige koophuizen in de regio Gouda, Waddinxveen en Zoetermeer ben je al te laat op het moment dat deze op Funda verschijnen. Van ’t Hof Makelaardij heeft daarom de zoekservice en exclusieve Sneak Previews op Facebook geïntroduceerd. Hierdoor ben jij als zoeker altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste koopwoningen.

Wil je niet misgrijpen wanneer jouw droomhuis te koop wordt gezet? Meld je dan aan voor de gratis zoekservice door onderstaand formulier in te vullen en like ons gelijk op Facebook!

Altijd het nieuwste aanbod via Facebook!

Like tevens de Van ’t Hof Facebookpagina van jouw regio en zie de nieuwste huizen op jouw tijdlijn voorbij komen. Hierdoor ben je andere kopers net even voor en voorkom je dat iemand anders er met jouw droomhuis vandoor gaat.

Facebook Gouda

Facebook Waddinxveen

Facebook Zoetermeer

Eerst een nieuwe woning kopen voordat jij je huis verkoopt?

Wij merken dat steeds meer huizenbezitters in Gouda, Waddinxveen en Zoetermeer eerst een nieuwe woning willen kopen voordat zij hun woning te koop zetten. Een woning snel verkopen is namelijk niet het probleem. Maar tegelijkertijd meng jij je ook bij de honderden en in sommige gevallen zelfs duizenden kopers die op dit moment ook een woning willen kopen.

Wil je graag een huis kopen in de regio maar ben je elke keer net te laat om een bezichtiging te mogen doen? Laat staan om een bod uit te brengen? Onze NVM makelaars denken met je mee en helpen jou bij het vinden van jouw droomwoning. Wij weten welke woningen er op de markt komen en zorgen ervoor dat jij de woning tegen een gunstige prijs aankoopt. Zet je vervolgens ook nog jouw woning bij ons in de verkoop dan maken wij een zeer aantrekkelijke aan- & verkoop combinatieaanbieding voor je.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Van 't Hof Makelaardij