Gratis waardebepaling

Je kiest niet zomaar een verkoopmakelaar. Het is belangrijk dat je vertrouwen hebt in een goede afloop van het verkooptraject en dat er een klik is. Dankzij sterke onderhandelingstechnieken en verkoop ervaring levert een goede verkoopmakelaar jou onder aan de streep meer opbrengst op.

Van ’t Hof is al 60 jaar het vertrouwde merk voor makelaardij in de regio. Deze lokale verankering in de regio wordt onder andere vorm gegeven door kantoren in Gouda, Waddinxveen en Zoetermeer. Deze lokale kennis en de 60 jaar ervaring, gebruiken we om jouw woning snel en tegen de best mogelijke prijs te verkopen. Als kennismaking bieden we hiervoor een gratis waardebepaling aan. Samen met je persoonlijke makelaar lopen we dan door jullie woning, zodat we een betrouwbare waardebepaling kunnen doen van je woning.

Tijdens de waardebepaling leer jij de persoonlijke NVM makelaar beter kennen, is er de gelegenheid om vragen te stellen en krijg je een indicatie van de actuele waarde van jouw koopwoning.

Waarom Van 't Hof als jouw makelaar?

  • Vakkundig
  • Verbindend
  • Verantwoordelijk

Wat doet een makelaar bij een waardebepaling?

Overweeg je jouw huis te gaan kopen of verkopen? Dan wil je vast graag weten wat je huis waard is. Bij een waardebepaling, ook wel waarde-indicatie genoemd, wordt door een makelaar een berekening van de actuele verkoopwaarde van je woning uitgevoerd. Op basis hiervan krijg je inzicht in de waarde voor als je wilt weten of de vraagprijs reëel is, en inzicht in de verkoopwaarde en -kansen van je huis. Deze inschatting is gebaseerd op zaken als de locatie, de staat van de woning, woonoppervlakte en prijsontwikkelingenvan het type huis in de straat en wijk. Wat je uiteindelijk voor je woning krijgt, hangt natuurlijk af van wat je met de koper overeenkomt.

Is een waardebepaling hetzelfde als een taxatie?

Een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie wordt uitgevoerd door een taxateur. Aan de hand van dit officiële taxatierapport wordt de verkoopprijs van het huis bepaald. Een taxatie heb je nodig bij het aanvragen of aanpassen van een hypotheek. Een waardebepaling is hoofdzakelijk bedoeld om een inschatting te krijgen van de waarde van de woning. Als je de exacte waarde van het huis wilt weten, adviseren we een taxatie uit te laten voeren.

Van 't Hof Makelaardij