Gelegen in het Groene Hart en tussen Den Haag en Gouda vind je Zoetermeer. Zoetermeer telt bijna 125.000 inwoners en is uitgegroeid tot de 3de gemeente van de provincie Zuid-Holland. Zoetermeer is omringd met prachtige polderlandschappen en het Rottegebied. Maar ook in de stad zelf is er veel aandacht voor groen en recreatie. Qua werkgelegenheid focust de gemeente zich op het aantrekken van ICT-gerelateerde bedrijven en positioneert zichzelf als een innoverende en aantrekkelijk stad om te werken en wonen.

Door de grote groei bereikt Zoetermeer haar gemeentegrenzen wat betekent dat nieuwbouw voornamelijk nog in de vorm van hoogbouw zal plaatsvinden. Daarnaast plant de gemeente steeds meer herontwikkeling van oude stadswijken om deze woonwijken aantrekkelijker te maken. Benieuwd of binnenkort jouw droomhuis in Zoetermeer op de markt komt? Of welke woning er nu te koop staan? Neem dan contact op met Van ’t Hof Zoetermeer.

Onze expertise als makelaar in Zoetermeer

Van ’t Hof heeft dankzij haar vestiging in Zoetermeer brede marktkennis van de huizenmarkt in Zoetermeer. Met een team aan ervaren makelaars helpen we u graag verder met de verkoop van uw huis, maar ondersteunen we u ook graag als aankoopmakelaar. De lokale kennis die we in de loop der jaren hebben opgebouwd zetten we in om u verder te helpen om de juiste keuzes te maken bij de grote beslissing als de aan- of verkoop van het huis.

Wonen in Zoetermeer - Lombok - vanthof Wonen in Zoetermeer salomeschouw van t hof zoetermeer ook voor appartementen in zoetermeer van 't hof makelaardij

Aanbod

Hoe we je ontzorgen

Van ’t Hof doet dienst als makelaar Zoetermeer. Wij zijn makelaar in de breedste zin van het woord: we ontzorgen je graag volledig en hebben onze dienstverlening dan ook om dit principe heen gebouwd. Je kunt bij ons daarom niet alleen terecht als je een makelaar in Zoetermeer zoekt die je als aankoopmakelaar of verkoopmakelaar kan bijstaan. Je vindt bij ons ook specialistische kennis over taxaties, hypotheken en verzekeringen.

Waarom kiezen voor Van 't Hof?

Van ’t Hof blinkt, als makelaar in Zoetermeer en omstreken, uit op de volgende punten.

Jarenlange ervaring en blik op de toekomst

Onze makelaars zijn niet van gisteren, maar gaan wel al even mee. We draaien al jaren mee op de vastgoedmarkt en onze makelaars en specialisten hebben hun sporen verdiend. Zij hebben elke situatie al eens meegemaakt en weten hoe zij jou, hoe je situatie ook is, kunnen bieden wat je nodig hebt.

Hoewel we ‘oude rotten in het vak’ zijn, gaan we mee met onze tijd. Wij passen graag vooruitstrevende digitale oplossingen toe in ons dagelijks werk. Hiermee zorgen we dat jij bijvoorbeeld je woning van haar beste kant kunt laten zien aan potentiële kopers en krijg je een goed beeld van dat nieuwbouwproject waarin je interesse hebt.

Alles onder één dak

Als makelaar Zoetermeer gaan we verder waar andere makelaars stoppen. Onze verkoopmakelaars en aankoopmakelaars staan in Zoetermeer en omgeving voor je klaar. Daarnaast hebben we specialisten in huis die je van dienst zijn bij je taxatie, het uitzoeken van de juiste hypotheek en het afsluiten van verzekeringen.

Al deze kennis in huis zorgt ervoor dat we je van een compleet advies kunnen voorzien als je op het punt staat je woning te verkopen of een nieuwe woning te kopen. Op deze manier nemen we je zo veel mogelijk zorgen uit handen en kun je met al je vragen contact opnemen met je vaste contactpersoon bij jouw makelaar in Zoetermeer.

Eerlijke en duidelijke communicatie

We vinden het van groot belang om transparant te werken. Dat houdt in dat we je eerlijk zeggen hoe de vork in de steel zit. Dat is misschien niet altijd precies dat wat je wilt horen, maar biedt je wel zekerheid. Je weet dus altijd waar je aan toe bent, want we doen zaken niet mooier voor dan ze zijn. Transparant zijn we onder andere op het gebied van:

  • de kenmerken van woningen en panden in onze portefeuille
  • kosten van onze dienstverlening
  • jouw mogelijkheden op het gebied van hypotheken en verzekeringen

Contact

  • Ben je van plan je woning te verkopen?
  • Ben je benieuwd naar het beste hypotheekaanbod voor jou?
  • Wil je je woning laten taxeren?
  • Wil je graag een oriënterend gesprek over jouw mogelijkheden op de woningmarkt?
  • Of heb je juist al precies in je hoofd hoe jouw nieuwe thuis eruitziet?

Neem contact met ons op en laat ons weten waarmee we je kunnen helpen, onze makelaars in Zoetermeer staan voor je klaar!

Stuur een bericht

Delen via e-mail

Stuur een bericht

Snel contact

Binnen 1 uur antwoord op je vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

  • Bekijk de privacyverklaring voor onze omgang met gegevens.