Alphen aan den rijn is een zeer rustige en moderne stad met veel voorzieningen en een centrale ligging. Ondanks de omvang van de stad zien Alphenaren hun stad nog als een groot dorp. De gemeente bestaat uit de kernen Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Zwammerdam. De stad zelf is ideaal voor families dankzij kindvriendelijke wijken zoals, Ridderveld, Oudshoorn en Kerk en Zanen zie je altijd wel kinderen buiten spelen. Aan faciliteiten en recreatiemogelijkheden is er zeker geen gebrek, zoals het Vogelpark Avifauna, Archeon, Recreatiepark Zegersloot en meerdere zwembaden.

Speel je met de gedachten om in Alphen te gaan wonen? En ben je benieuwd welke woningen er binnenkort op de markt komen of welke woning er te koop staan? Neem dan contact op met Van ’t Hof Makelaardij Alphen aan den Rijn.

Wonen aan de Moutmolen Alphen aan den Rijn van t hof makelaardij van kleine appartementen tot grote woningen alphen aan den rijn - van t hof makelaardij wonen aan de sterkenburg in alphen aan den rijn van 't hof

Aanbod

Van 't Hof Makelaardij