Hypotheekadvies is vertrouwen

Van plan om een huis te gaan kopen en wil je weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen? Of jij jouw droomhuis kan financieren hangt van meerdere factoren af. Zoals de vraagprijs van de woning, het bruto inkomen, maar ook aan de hoeveelheid spaargeld gecombineerd met de maximale hypotheek die je kunt krijgen. Met behulp van onderstaande rekentool kan je snel berekenen hoeveel hypotheek jij maximaal kunt krijgen.

De rekentool geeft je een indicatie die jou kan helpen in jouw zoektocht naar een nieuwe woning. Een hypotheekindicatie blijft echter maatwerk.

Wil je exact weten wat je kunt krijgen? Wij nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

 

Maximale hypotheek bereken

Gratis oriënterend gesprek met de hypotheekadviseur

Je kiest niet zomaar een hypotheekadviseur. Een hypotheek aangaan is vaak één van de belangrijkste financiële verplichtingen in het leven. Het is belangrijk dat je vertrouwen hebt in een goede afloop en dat je goed wordt geadviseerd.

De hypotheekadviseurs van Van ’t Hof helpen je graag met een hypotheek die nu én in de toekomst bij jou past. Onze adviseurs hebben al duizenden mensen blij gemaakt met het rondkrijgen van de hypotheek. Alles wordt je stap voor stap uitgelegd zodat je begrijpt welke verbintenis je aangaat met de hypotheekverstrekker, waarbij naar mogelijkheden en naar de risico’s wordt gekeken.

Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Ook na het afsluiten van de hypotheek kan je bij Van ’t Hof terecht voor persoonlijk advies.

Direct contact?

Van 't Hof Makelaardij