Dit mag je van ons verwachten

Als ervaren kantoor in de regio, helpen we je graag verder met de aan- en verkoop van woningen, hypotheekadvies, taxaties en bedrijfsonroerendgoed. Maar wat mag je van ons verwachten als je voor ons kiest?

Je staat misschien voor een keuze die je financiële situatie voor een belangrijk deel gaat bepalen. Of hebt je droomhuis gevonden en wilt niet het risico lopen dat je hypotheek niet rond komt.

Dan wil je weten met wie je in zee gaat en wat je mag verwachten. Daarom nemen we je in deze pagina mee in waar we voor staan en hoe we je verder helpen.

4 redenen voor Van 't Hof

1. Al 60 jaar het vertrouwde merk voor makelaardij en hypotheken

Van ‘t Hof is het vertrouwde merk in de regio voor makelaardij en hypotheken. De 60 jaar ervaring van Van ‘t Hof staat voor stabiliteit. Crisis of economische hoogtijdagen, we staan voor je klaar om je belangen te behartigen.

2. Regionaal verankerd fullservice kantoor

Met meerdere kantoren in het werkgebied weten we wat er speelt in de regio en helpen we klanten in het Groene Hart met de aan- en verkoop van woningen, hypotheekadvies, taxaties en bedrijfsonroerendgoed.

3. Moderne werkwijze, traditionele kwaliteit

(Digitale) innovaties binnen ons bedrijf helpen ons om flexibel, actief en snel in te spelen op marktontwikkelingen en op de behoeften van onze klanten. Maar natuurlijk blijven we het vak als vanouds uitoefenen waarbij voor ons de belangen van onze relaties centraal staan.

4. Persoonlijk en ervaren

Professionals die hun sporen hebben verdiend werken bij ons samen met jong talent. Dit maakt ons sympathiek en open en geeft tegelijkertijd een frisse blik op de markt en op het vak. Met deze combinatie van ervaring en de jongste inzichten helpen wij onze klanten vandaag met een van de belangrijkste keuzes op financieel vlak en op het vlak van woonplezier.

Waarom Van 't Hof?

  • Vakkundig
  • Verbindend
  • Verantwoordelijk
Van 't Hof Makelaardij