Hulp bij het rondkrijgen van jouw eerste hypotheek

Onze hypotheekadviseurs helpen jou bij het maken van de juiste keuzes. We kijken niet alleen naar de huidige financiële situatie maar houden ook rekening met jouw toekomstperspectief. Ook zorgen we ervoor dat je optimaal gebruik zult maken van alle mogelijke regelingen die je in kan zetten om de koopsom of de woonlasten te verlagen.

Wat is een starterslening?

Heb je jouw droomhuis gevonden maar is deze financieel gezien net buiten bereik? Dan kan een starterslening uitkomst bieden. Als je in aanmerking komt voor een starterslening dan mag je tot 20% meer hypotheekfinanciering aanvragen. Je betaalt over de eerste 3 jaar geen rente en aflossing.

Niet elke gemeente heeft budget voor deze lening. Wij zoeken graag voor je uit of je in aanmerking komt voor de starterslening. Wij regelen alles van A tot Z en reserveren net zo veel tijd voor jou als nodig.

Leuk om te weten

De kosten voor ons hypotheekadvies zijn fiscaal aftrekbaar. Ook dit leggen we je haarfijn uit als je voor ons kiest!

Gratis hypotheek kennismakingsgesprek

Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek waarin wij jou informeren over de hypotheekmogelijkheden voor starters. De koffie staat altijd klaar bij een van onze vestigingen in Gouda, Waddinxveen of Zoetermeer dus geef maar aan wat jou het beste uitkomt!

Van 't Hof Makelaardij