Pam Wiegman
Vastgoedadviseur
Jeffrey van Alfen
Vastgoedadviseur
Angelique van der Linden
Commercieel medewerker
Amber Schaaps
Commercieel medewerker
Susan Koetsier
Commercieel medewerker | ARMT

Als administratieve duizendpoot sta ik voor iedereen klaar en ga geen uitdaging uit de weg!

Berto Manschot
Register-Makelaar o.z. | Register-Taxateur o.z. | Directeur Gouwestreek

Mijn werkdag is pas compleet als ik een lach op het gezicht van mijn klanten heb getoverd. Ik haal er voldoening uit dat ik een bijdrage mag leveren aan het realiseren van woonwensen!

Ronald van ’t Hof
Register-Makelaar o.z. | Register-Taxateur o.z. | Algemeen directeur

Of het nou gaat om makelen of taxeren, ik mag dit fantastische vak al lange tijd met enthousiasme uitvoeren. Het draait er bij mij uiteindelijk om dat jij plezierig woont. Maar wat betekent wonen eigenlijk voor jou?

Peter van Kats
Register-Makelaar o.z. | Teamleider Waddinxveen

Wanneer je mij als makelaar kiest mag je er blind van uitgaan dat ik het optimale resultaat voor jou behaal. Niet voor niets heb ik in mijn carrière al veel klanten terug zien komen!

Arno Schipper
Register-Makelaar o.z. | Register-Taxateur o.z.

Naast de traditionele kant van de makelaardij houd ik mij constant bezig met de technologische ontwikkelingen in ons vakgebied. Erg leuk om mee te bewegen met wat klanten willen.

Christine Huizer
Makelaar | KRMT

Voor mij is de makelaardij een ontzettend leuk en dynamisch vak. Voor veel consumenten is het een gebeurtenis wat veel vragen met zich mee brengt. Of het nu om de bestaande bouw- of om nieuwbouwwoningen gaat, ik informeer u graag over alles wat er bij een verkoop of aankoop van een woning komt kijken!

Elise Harkes – Zuyderduyn
Makelaar | KRMT

De afwisseling in het werk en de persoonlijke aandacht voor de klant, die wij bij Van ’t Hof Makelaardij hoog in het vaandel hebben staan, maakt dat ik elke dag enthousiast en gemotiveerd naar mijn werk toe ga!

Tineke Verhulst
Office Manager | Management assistent

Voor veel klanten die langskomen bij ons op kantoor ben ik het eerste gezicht dat zij zien. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich gelijk op zijn of haar gemak voelt en zorg voor een warm welkom.

Pauline de Winter
Commercieel medewerker

Het leukste aan mijn functie is het klantcontact. Een huis kopen of verkopen is altijd een hele spannende tijd! Wij doen dit dag in, dag uit. Vandaar dat ik mijn klanten makkelijk gerust kan stellen.

Cornelis Miedema
Register-Makelaar o.z. | Register-Taxateur o.z.

Vastgoed vraagt vandaag de dag niet alleen om ervaring en vakkennis, maar ook om lef, creativiteit en een frisse blik. Mocht dit gaan om verkoop/verhuur of taxatie van je winkel / bedrijfspand. Ik kom graag langs om jou volledig te informeren.

Peter van Arkel
Erkend Financieel Adviseur | Commercieel Manager Gouwestreek

Ik vind het belangrijk dat mijn klanten zich op hun gemak voelen. Of je nou 1 of 10 keer langs wil komen, ik neem alle tijd om alles stap voor stap door te nemen en uit te leggen. Wel zo prettig!

Marcel Scheffers
Erkend Financieel Adviseur

Hypotheekadvies is vertrouwen. Alles draait om de vraag: Wat heb jij nodig om jouw woonwensen te financieren? Bij ons mag je er blind vanuit gaan dat wij alles van A tot Z goed regelen!

Ben Verlaan
Administratief medewerker

Deadlinebewaking en het documenteren van elke stap is essentieel. Hier zet ik mij elke dag voor in zodat onze klanten er geen omkijken naar hebben.

Helaas! Geen medewerkers gevonden met de gekozen filters.

Van 't Hof Makelaardij