Herman Bouman Van 't Hof Alphen
Herman Bouman
Kandidaat - Makelaar o.z. | Teamleider Wonen

De passie die ik heb voor het vak helpt mij om het optimale resultaat te behalen voor al mijn relaties! Laten we samen gaan voor de maximale opbrengst.

Berto Manschot Van 't Hof
Berto Manschot
Register-Makelaar o.z. | Register-Taxateur o.z. Teamleider Wonen

Mijn werkdag is pas compleet als ik een lach op het gezicht van mijn klanten heb getoverd. Ik haal er voldoening uit dat ik een bijdrage mag leveren aan het realiseren van woonwensen!

Peter van Kats Van 't Hof Waddinxveen
Peter van Kats
Register-Makelaar o.z. | Register-Taxateur o.z. Teamleider Wonen

Wanneer je mij als makelaar kiest mag je er blind van uitgaan dat ik het optimale resultaat voor jou behaal. Niet voor niets heb ik in mijn carrière al veel klanten terug zien komen!

Occo Postma Van 't Hof Zoetermeer
Occo Postma
Register-Makelaar o.z. | Register-Taxateur o.z. Teamleider Wonen

Al vanaf jongs af aan wist ik dat ik de makelaardij in wilde. De passie die ik heb voor het vak helpt mij om het optimale resultaat te behalen voor al mijn relaties!

Ronald van 't Hof Van 't Hof Zoetermeer
Ronald van ’t Hof
Register-Makelaar o.z. | Register-Taxateur o.z. | Business Unit Manager Wonen

Of het nou gaat om makelen of taxeren, ik mag dit fantastische vak al lange tijd met enthousiasme uitvoeren. Het draait er bij mij uiteindelijk om dat jij plezierig woont. Maar wat betekent wonen eigenlijk voor jou?

Elke Kuijf Van 't Hof Waddinxveen
Elke Kuijf
Assistent-Makelaar | KRMT i.o.

Het leukste aan mijn werk is de variatie. Het ene moment plaats ik een Te-Koop-bord in een voortuin en het andere moment mag ik een verliefd stel feliciteren met hun eerste koopwoning. Fantastisch toch?

Roy Davids Van 't Hof Zoetermeer
Roy Davids
Assistent-Makelaar | KRMT i.o.

Een woning verkopen doe je met gevoel. Ik ben er om jou in dit proces te ontzorgen, zodat jij focus kan hebben op het vervullen van je woonwens.

Frank van 't Hoog Van 't Hof Alphen
Frank van ‘t Hoog
Assistent-Makelaar | KRMT i.o.

Een woning kopen of verkopen doe je niet elke dag. Ik wel! Samen realiseren we al jouw woonwensen en zorg ik er constant voor dat je geen misstap begaat.

Petra Kleinjan Van 't Hof Makelaardij
Petra Kleinjan
Kandidaat-Makelaar o.z.

Of je nou op zoek bent naar jouw eerste starterswoning of een royale villa. Ik begeleid je graag tijdens het hele aankoopproces zodat je de juist keuzes maakt voor nu en de toekomst.

Rutger van Leeuwen vanthof makelaardij
Rutger van Leeuwen
Kandidaat-Makelaar o.z.

Van toevoegde waarde zijn bij één van de belangrijkste beslissingen in iemands leven. Dit geeft mij iedere dag weer de bevestiging dat ik de juiste keuze heb gemaakt om makelaar te worden.

Michael Kuipers Van 't Hof Zoetermeer
Michael Kuipers
Kandidaat-Makelaar o.z.

Makelen is mijn vak. Een lach op de gezichten van mijn klanten toveren is mijn passie. Ik ga altijd voor het hoogst haalbare resultaat en daar profiteren mijn klanten van. Dus kom maar op met jouw woonwensen!

Maurice Dorst Van 't Hof Zoetermeer
Maurice Dorst
Assistent-Makelaar | KRMT i.o.

Of je nu een woning wil kopen of jouw woning te koop wilt zetten, je hebt behoefte aan een vertrouwde makelaar die handelt in jouw belang. Bij mij ben je hiervoor aan het juiste adres.

Marcel Teeuw Van 't Hof Waddinxveen
Marcel Teeuw
Register-Makelaar o.z. | Register-Taxateur o.z.

Iedereen heeft een unieke manier van makelen. Bij mij staan de wensen van mijn klanten altijd centraal. Dat dit gewaardeerd wordt merk ik aan de goede beoordelingen die wij vaak mogen ontvangen.

Arno Schipper Van 't Hof Makelaardij
Arno Schipper
Register-Makelaar o.z. | Register-Taxateur o.z.

Naast de traditionele kant van de makelaardij houd ik mij constant bezig met de technologische ontwikkelingen in ons vakgebied. Erg leuk om mee te bewegen met wat klanten willen.

Pauline de Winter Van 't Hof Waddinxveen
Pauline de Winter
Commercieel Medewerkster

Het leukste aan mijn functie is het klantcontact. Een huis kopen of verkopen is altijd een hele spannend tijd! Wij doen dit dag in, dag uit. Vandaar dat ik mijn klanten makkelijk gerust kan stellen.

Loes van der Pijl Van 't Hof Alphen
Loes van der Pijl
Commercieel Medewerkster

Van kleine appartementen tot prachtige vrijstaande villa's, ik zie het allemaal voorbij komen. Ik help bij het vinden van de perfecte match voor elk woonhuis, een mooiere baan is er toch niet?

Lillian Geurtsen Van 't Hof Makelaardij
Lillian Geurtsen
Commercieel medewerkster

Er komt zo veel op je af wanneer je een huis koopt of te koop zet! Dat weet ik als geen ander. Ik doe daarom mijn uiterste best om onze klanten stap voor stap te begeleiden.

Angelique van der Linden Van 't Hof Zoetermeer
Angelique van der Linden
Commercieel medewerkster

Waarom ik de makelaardij leuk vind? Het is toch heerlijk om mensen te mogen helpen bij het realiseren van persoonlijke woonwensen! Het blijft bijzonder hoe snel je een band kan opbouwen met klanten.

Babette van Niekerk Van 't Hof
Babette van Niekerk
Office Manager

Tijdens mijn werk moet ik constant schakelen. Het komt vaak voor dat de telefoon overgaat, er net een klant binnenkomt en een collega mij ook aanspreekt. Heerlijk die variatie en het is nooit saai.

Tineke Verhulst Van 't Hof
Tineke Verhulst
Office Manager

Voor veel klanten die langskomen bij ons op kantoor ben ik het eerste gezicht dat zij zien. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich gelijk op zijn of haar gemak voelt en zorg voor een warm welkom.

Ben Verlaan Van 't Hof Hypotheken
Ben Verlaan
Administratief medewerker Hypotheken

Als het op het afsluiten van hypotheken aankomt is deadlinebewaking en het documenteren van elke stap essentieel. Hier zet ik mij elke dag voor in zodat onze klanten er geen omkijken naar hebben.

Peter van Arkel Van 't Hof Hypotheken
Peter van Arkel
Erkend Financieel Adviseur

Ik vind het belangrijk dat mijn klanten zich op hun gemak voelen. Of je nou 1 of 10 keer langs wil komen, ik neem alle tijd om alles stap voor stap door te nemen en uit te leggen. Wel zo prettig!

Marcel Scheffers Van 't Hof Hypotheken
Marcel Scheffers
Erkend Financieel Adviseur l Business Unit Manager Hypotheken

Hypotheekadvies is vertrouwen. Alles draait om de vraag: Wat heb jij nodig om jouw woonwensen te financieren? Bij ons mag je er blind vanuit gaan dat wij alles van A tot Z goed regelen!

Carola Loupias van Berkel Van 't Hof Taxaties Zakelijk
Carola Loupias- van Berkel
Commercieel medewerkster

De kwaliteit van een taxatie kan het verschil maken tussen het wel of niet verkrijgen van een hypotheek. Wij weten dit als geen ander en zorgen er voor u voor dat wij aan alle standaarden en keurmerken voldoen.

Peter Selhorst Van 't Hof Taxaties
Peter Selhorst MRICS
Vastgoedconsultant | Register-taxateur o.z. | Register-taxateur Gebouwen VRT

Ontwikkelingen in de markt en de maatschappij stellen steeds hogere eisen aan de onafhankelijkheid en deskundigheid van taxateurs. Terecht vinden wij! Taxeren is een vak apart.

Cornelis Miedema Taxaties Zakelijk Van 't Hof
Cornelis Miedema MRE
Register-Taxateur o.z.

Ieder object heeft een objectieve waardebepaling nodig. Het is van belang dat het getal onderaan de streep zorgvuldig is bepaald en dat alles wat waarde vertegenwoordigt is meegenomen.

Isis Zonneveld Van 't Hof Verzekeringen
Isis Zonneveld
Adviseur Schadeverzekeringen | Particulier & zakelijk

Bij het selecteren en afsluiten van verzekeringen heb je iemand nodig die aan jouw kant staat. Ik maak je graag wegwijs in de hoeveelheid informatie en samen selecteren wij de juiste pakketten.

Arco Roos van 't hof verzekeringen
Arco Roos
Specialist Vastgoedverzekeringen

Als geen ander begrijpen wij dat niemand zich voor zijn plezier verzekert. Maar het is wel belangrijk dat je exact de juiste dekkingen hebt voor jouw leefsituatie. Hier help ik je graag bij.

Wim de Blecourt Van 't Hof Bedrijfshuisvesting
Wim de Blécourt
Bedrijfsmakelaar l KRMT

Wanneer u een verzoek bij mij neerlegt rust ik niet voordat ik de optimale oplossing heb gevonden. Ik ga voor een langdurige relatie en dit kan alleen wanneer u tevreden bent!

AndreTenBrink-vanthof
André ten Brink
Senior Accountmanager Commercieel Vastgoed

Bij mij draait alles om de vraag: Welke ruimte werkt voor u? Zodra ik dit weet match ik ondernemers met de juiste ruimte.

Nena Gorter
Nena Gorter
Marketing Manager

Mijn werk is succesvol als iedereen weet wie Van ’t Hof is en weet waar wij voor staan. Het meest trots ben ik op de Verkoopkans campagne en de Marketing award nominatie. Hoe tof is het dat wij de eerste van Nederland waren!

carolien vreugdenhil Van 't Hof
Carolien Vreugdenhil
Junior marketing & communicatie medewerkster

Het leukste aan mijn vak is de creativiteit die ik er in kwijt kan. Of ik nu een Sneak preview maak of een evenement organiseer ik pak alles vol enthousiasme aan.

Arris van Kooten Van 't Hof
Arris van Kooten
Medewerker Financiële Administratie

Bij Van ’t Hof verzorg ik de financiële administratie zodat mijn collega’s zich kunnen focussen op de kerntaken: Woonwensen realiseren.

Aron Schipper Van 't Hof Gouda
Aron Schipper
Assistent Office Management

Naast mijn studie werk ik bij Van 't Hof. Zodoende kan ik al praktijkervaring opdoen en ondervinden of het makelaarsvak iets voor mij is.

Christiaan van der Hulst Van 't Hof
Christiaan van der Hulst MRICS
Algemeen Directeur

Vastgoed heeft voor iedereen een andere waarde. Voor ondernemers een plek om ambities te realiseren en voor particulieren een woning om te leven. Welke waarde kunnen wij voor jou helpen creëren?

Helaas! Geen medewerkers gevonden met de gekozen filters.