Ik heb de leukste job van de wereld!

Office Management
Gepubliceerd op: 4 dec 2018

Sinds 2002 werk ik bij van ‘t Hof en vind nog elke dag dat ik de leukste job van de wereld heb. In mijn vak vind ik het vervullen van woonwensen één van de mooiste dingen om te doen.

Een ieder heeft zo zijn eigen wensen. Of het nu op zoek is naar een grotere jaren 30 woning of een gelijkvloers appartement, samen zoeken we naar het vervullen van deze droom.

Ik heb vaak eerst een gesprek met je, wat de wensen zijn en wil je dan ook beter leren kennen. Dit helpt mij dan ook met het gericht zoeken en adviseren naar de geschikte nieuwe woning.

Van afspraak tot aankoop

Heb ik een woning in mijn portefeuille dan is een afspraak snel gemaakt! Is dit niet het geval dan zoek ik wat er nog meer te koop staat in een plaats of gebied. Je krijgt hiervan dan ook de beschikbare informatie. Lijkt de woning of het appartement iets dan maak ik de afspraak voor een eerste bezichtiging.

Na deze bezichtiging gaan we bespreken wat je van de woning vindt en geef mijn advies of de woning of appartement wel voldoet aan je woonwensen. Is er twijfel over een bouwkundige staat laat ik de woning aan een bouwtechnische keuring onderwerpen, om zo een inzicht te krijgen in eventueel achterstallig onderhoud.

Gezien de hectiek in de woningmarkt is het verstandig om met beide benen op de grond te blijven staan. Ik zal dan ook een eerlijk advies geven en in overleg met je besluiten om de woning wel of niet aan te kopen.

Lukt een aankoop niet, omdat er misschien meerdere kandidaten voor een woning of appartement zijn, gaan we stug door met zoeken totdat we dé nieuwe woning hebben gevonden.

Het kunnen vervullen van je woonwensen maken mijn job als makelaar tot de leukste van de wereld!

Door: Berto Manschot

Van 't Hof Makelaardij