Peter van Kats; wonen en werken in Waddinxveen (e/o)

Office Management
Gepubliceerd op: 30 nov 2018

In 1999 ben ik in Waddinxveen komen wonen. Destijds werkte ik bij de Volkswagen/Audi dealer van Beynum in Gouda en zocht een leuke omgeving om te wonen met alle voorzieningen en dicht bij  Gouda.

Fijne werkomgeving

Sinds 1 maart 2000 ben ik werkzaam bij van ’t Hof makelaardij in Waddinxveen. Naast Waddinxveen zorgen wij ook voor de verkoop, aankoop en taxatie van woningen in Boskoop, Moerkapelle, Gouda en Zevenhuizen.

Waddinxveen bleek en blijkt voor mij een schot in de roos. Naast te werken in je eigen woonplaats zijn er diverse winkels, nagenoeg alle sportvoorzieningen en volop recreatiemogelijkheden aanwezig. En mocht het er niet zijn dan ben je met de diverse uitvalswegen, de bus en/of de trein snel in de diverse steden in de Randstad. Ook zijn er diverse basisscholen en is er voortgezet onderwijs (VMBO-MAVO-HAVO-VWO en GYMNASIUM). Inmiddels getrouwd en met 2 jongens van 13 en 15 jaar zijn de scholen een welkome aanvulling.

Gecertificeerd makelaar

In 2009 ben ik beëdigd/gecertificeerd als makelaar bij de NVM. Ook ben ik ingeschreven bij het VastgoedCert, het kwaliteitsregister van Makelaars en Taxateurs o.z. en bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Met deze kwaliteitslabels ben ik in staat om alle voorkomende werkzaamheden van verkoop, aankoop en taxaties naar volle tevredenheid van particuliere opdrachtgevers, (institutionele)  beleggers en banken uit te voeren. De (vanzelfsprekende) verplichte bijscholing zorgt dat mijn kennis van alles wat met vastgoed te maken heeft up to date blijft.

Sinds enige tijd ben ik lid van een van de Waddinxveense  serviceclubs, de Lions Club ’t Suytende. Met de Lionsclub zijn we maatschappelijk betrokken in Waddinxveen en zetten ons belangeloos in voor diverse lokale doelgroepen en projecten. Dit geeft naast het wonen en werken in Waddinxveen een verdere lokale maatschappelijke betrokkenheid en bovenal een goed gevoel.

 

Al met al is het heel plezierig wonen, werken en betrokken te zijn in Waddinxveen.

Van 't Hof Makelaardij