Een andere kijk!

Office Management
Gepubliceerd op: 9 feb 2018

Van ’t Hof is vernieuwd! De wereld om ons heen vraagt om flexibel, snel en actief inspelen op klantbehoeften. Technologie en platforms zijn bepalend geworden. Big data en digitalisering vormen de nieuwe basis voor onze economie. En de vastgoedmarkt is daarbij voortdurend in beweging.

Dat vraagt om makelaardij vanuit een nieuw perspectief!

Met een geheel vernieuwde kijk op ons vak, biedt Van ’t Hof bekende en vertrouwde dienstverlening en service, volledig webbased en tegen transparante tarieven.

Onze verkooppakketten

Om de klant in alle opzichten van dienst te kunnen zijn hebben wij de module vanthofOnline voor online services. Hiermee kan de klant naar wens ‘hybride’ schakelen tussen dingen zelf regelen en fullservice dienstverlening. Anders dan bij de internetmakelaars en ‘self-selling-services’ blijft bij ons de persoonlijke begeleiding van de transactie daarbij centraal staan. Dat is dus zelf de regie hebben, maar met de fullservice diensten en lokale bekendheid van ons kantoor achter je….!

 

Slimme website

Onze super handige website biedt heel veel slimme en handige informatie. Bijvoorbeeld over je nieuwe buurt, maar ook kun je in één oogopslag alle kenmerken van een woning zien:

Ook kun je op onze website met een andere kijk zoeken op woonstijlen.

Hoe gewild is jouw woning?

Voor verkopers hebben wij ook een andere kijk. We combineren big data met onze lokale kennis om daarmee gericht doelgroepen en potentiële kopers te benaderen. Met de verkoopkansberekening maken we dat inzichtelijk. Met deze aanpak kunnen we uw woning snel voor de hoogste prijs verkopen.

Daarnaast beschikken we over drones, GoPro camera’s voor live bezichtigingen en hebben we voor nieuwbouwprojecten onze eigen Van ’t Hof Visualiser waarmee je 3D je nieuwe woning en wijk al kunt zien.

Onze vertrouwde diensten

Zoekers worden bij Van ’t Hof persoonlijk begeleid. In de overspannen markt van dit moment hebben we al veel klanten aan een nieuwe woning geholpen.

Schrijf je gratis en vrijblijvend in als zoeker of  schakel ons in als aankoopmakelaar

Onze deskundige hypotheekadviseurs zijn onafhankelijk en helpen je bij de juiste financiering van je nieuwe woning.

Met andere woorden, Van ’t Hof verrast: ouderwetse service en vakmanschap, verrassend flexibel en digitaal!

 

 

Van 't Hof Makelaardij