opslagruimte tijdens verhuizen van t hof

Gastblog Inbox Storage: hoe opslagruimte je verhuizing en de verkoop van je woning gemakkelijker kan maken

Office Management
Gepubliceerd op: 19 dec 2017

Er zijn meerdere manieren waarop opslagruimte een verhuizing gemakkelijker kan maken. Door vòòr je verhuizing alvast wat waardevolle of kwetsbare spullen apart te zetten, voorkom je dat er op de verhuisdag iets mee gebeurt. Natuurlijk hoef je dan ook minder spullen te vervoeren op de dag zelf. Is je woning nog niet verkocht? Dan kan opslagruimte Gouda je helpen om je huis gemakkelijk helemaal verkoopklaar te maken. In deze blog leggen we je uit hoe én waar je aan moet denken bij het huren van opslagruimte.

Een goede verkoopstyling verhoogt de potentiële waarde van jouw woning

De knoop is doorgehakt: je gaat je woning verkopen. Tijd voor het volgende hoofdstuk in je leven. Of je de oude woning nou ontgroeid bent, wel eens in een andere omgeving wilt wonen of gewoon toe bent aan nieuwe muren om je heen, het is voor een periode van je leven je thuis geweest. Daar wil je dan wel wat voor terug zien!

Doe jezelf daarom een plezier en haal eruit wat erin zit. Een huis is een thuis en daar mag geleefd worden. Maar dat wil niet zeggen dat je dit leven aan de potentiële koper hoeft te laten zien. Die heeft namelijk zijn eigen leven en dat moet hij of zij wél goed voor zich kunnen zien bij de bezichtiging. Zorg er daarom voor dat potentiële kopers niet door jouw spullen en smaak ‘heen hoeven te kijken’. Presenteer je woning gezellig, maar neutraal. Persoonlijke spullen, rondslingerend speelgoed, kattenspeeltjes en fitnessapparatuur: die kun je beter even elders opbergen. Misschien kunnen ze alvast naar de nieuwe woning, maar als je die luxe niet hebt kan een externe opslagruimte uitkomst bieden.

Tijd overbruggen tussen twee woningen

Ook als je woning al verkocht is, maar je nog niet direct je nieuwe huis kunt betrekken, kan opslagruimte uitkomst bieden. Bijvoorbeeld als je tijdelijk bij vrienden of familie intrekt, of een woning op een vakantiepark huurt. Steeds meer mensen doen het om net die paar weken of maanden te overbruggen, maar ondertussen moet je inboedel dan wel ergens heen. Dat wil je dan natuurlijk wel veilig en eenvoudig geregeld hebben: jij hebt immers al genoeg aan je hoofd.

Houd bij het huren van opslagruimte in ieder geval rekening met de planning van al het andere wat er nog moet gebeuren voor je verhuizing. Kies je ervoor om zelf je spullen naar de opslag te brengen, houd dan rekening met de huur van een busje en reserveer voldoende tijd om alles “over” te brengen. Realiseer je ook dat je na de verhuizing weer terug moet naar de locatie van de opslag. Minder ideaal als je naar een andere stad verhuist.

Opslagruimte Gouda: waar moet je op letten?

Bij Van ’t Hof makelaardij adviseren we onze klanten daarom graag over het vinden van een goede opslagruimte in Gouda en omstreken. We werken hiervoor samen met Inbox Storage. In de regio Gouda, Waddinxveen en Zoetermeer zijn zij al jarenlang de grootste aanbieder van opslagruimte. Maar sinds een jaar gaan zij verder. Letterlijk: door heel Nederland komen zij je spullen nu bij jou thuis ophalen. Ideaal bij je verhuizing!

  • Of je nu klant van ons bent in Gouda, Waddinxveen, of Zoetermeer: als je om opslagruimte verlegen zit worden je spullen gewoon bij de voordeur opgehaald
  • Met inpaktips en tutorials word je optimaal ondersteund bij het voorbereiden van de opslag en je verhuizing
  • Na de verhuizing worden de spullen gewoon op jouw nieuwe adres weer teruggebracht
Van 't Hof Makelaardij